Andra a rupt tăcerea. Motivul pentru care nu a apelat, până acum, la operațiile estetice. “Mă tentează, dar…”

Publicat: 06/04/2020 | 08:25

Andra este o artistă apreciată, cu o siluetă de invidiat, deși nu a apelat, până în prezent, la operațiile estetice. S-a concentrat mereu asupra carierei și nu și-a dorit niciodată să aibă alură de fotomodel. Recent, în cadrul unui interviu, soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că o tentează anumite intervenții, dar, pentru moment, nu ia în calcul o remodelare a corpului.

VEZI AICI: GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE ANDRA, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS! A EMOȚIONAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ

Mă tentează și pe mine unele intervenții, ca pe toate femeile, pentru că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și nu e plăcut să te uiți în oglindă și să nu mai vezi ce vedeai cândva. Din fericire însă am moștenit gene bune, Mama Natură e blândă cu mine. Mă mai gândesc și că fanii mă apreciază pentru vocea mea, personalitatea mea, nu sunt un fotomodel și nici nu vreau să fiu”,a declarat Andra potrivit libertatea.ro.

Mamă a doi copii, Andra arată foarte bine în principal datorită faptului că acordă o atenție sporită alimentației. “Întotdeana mă gândesc la siluetă, în sensul că încerc să nu fac excese. Mai încerc diete, fie nu mănânc seara sau evit carbohidrații. Totuși, mai mult mă bazez pe faptul că dansez mult la repetiții și astfel consum multe calorii”, a mai spus jurata de la “Românii au Talent”.

NU RATA: ANDRA, APARIŢIE ÎNDRĂZNEAŢĂ, LA ULTIMA EDIŢIE ROMÂNII AU TALENT. DETALIUL CARE N-A SCĂPAT NEOBSERVAT DUPĂ CE S-A RIDICAT DE LA MASA JURIULUI. FOTO

Promite un super concert la toamnă

Andra este, la rîndul ei, afectată de criza provocată de COVID-19. Și-a anulat mai multe reprezentații și alte apariții în public, însă promite fanilor că “Pasion”, concertul reprogramat pentru toamnă, va fi unul spectaculos din toate punctele de vedere.

Va fi o petrecere superbă, vreau să aduc atmosfera de carnaval de la Rio la București. Voi cânta în spaniolă, piese cunoscute deja, dar și unele piese noi. Pe scenă, alături de mine vor urca invitați deosebiți. Costumele, dansatorii, efectele speciale, toate vor oferi spectatorilor o experiență de vis. Sunt extrem de entuziasmată pentru că reușesc să pun în scenă acest concept la care visez de când „Without you”, piesa mea cu David Bisbal, a avut un succes atât de mare”, a mai declarat artista.

CITEȘTE ȘI: ANDRA, MESAJ SFÂȘIETOR DE ZIUA MAMEI SALE: “CÂTĂ GRIJĂ A AVUT DE MINE SI DE FRAȚII MEI….”. ELENA MIHAI A IZBUCNIT ÎN PLÂNS