Andra a dezvăluit ce se întâmplă în culisele show-ului Românii au Talent: ”Mi se taie respirația și acum!”

Publicat: 31/01/2020 | 09:38

Un nou sezon al show-ului de mare succes ”Românii au Talent” va reveni, peste doar câteva zile, la Pro TV, iar fanii emisiunii așteaptă noile surprize cu sufletele la gură. Andra Măruță nu putea să lipsească dintre jurați și va face, din nou, o echipă formidabilă alături de Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu. Dar, firește, nu vor lipsi nici Smiley și Pavel Bartoș, cei care – de fiecare dată – reușesc să facă… show în show.

Cum ștacheta trebuie menținută la cel mai înalt nivel, toată lumea se așteaptă ca și noul sezon ”Românii au Talent” – 7 februarie este ziua ”deschiderii”, am putea spune – să depășească toate așteptările. Nu se vede chiar totul din fața micilor ecrane, pentru că există și momente pe care camerele de luat vederi nu le pot surprinde.

”Îmi place când reușim să dăm o fugă la munte toți patru (n.red. – familia), să ne plimbăm, să ne bucurăm de zăpadă, dar și de o ciocolată caldă într-o cabană. Din păcate, anul acesta nu am avut zăpadă în București, cel puțin deocamdată, așa că la munte am simțit mai mult bucuria sezonului… Îmi place să vin pregătită pentru orice. Mă așez la pupitru și las concurenții să mă surprindă. În al zecelea sezon aș putea spune că ei știu ce așteptări are juriul, dar și ce uimește sau impresionează publicul, așa că vin foarte pregătiți. Nu vin neapărat cu un anumit tip de număr, dar cu siguranță oferă un spectacol la nivel înalt. Va fi o plăcere să îi urmăriți”, a mărturisit Andra pentru click.ro.

Revine în forță un nou sezon ”Românii au Talent”

Andra: ”Momente care mi-au dat palpitații”

Andra recunoaște că, de-a lungul timpului, din postura de jurat la ”Românii au Talent” a avut parte de foarte multe surprize. Și, nu în ultimul rând, emoții.

”Ce n-am văzut pe scena aceasta în acești ani! Au fost momente care mi-au dat palpitații, de exemplu când un motociclist a făcut acrobații pe scenă, dar și un moment delicat, când unui acrobat nu i-a ieșit un exercițiu și numai un miracol a făcut ca el să nu se accidenteze grav. Mi se taie respirația și acum, când mă gândesc”, mai povestit artista, conform sursei precizate mai sus.