Andra a dat din casă! Cum a cucerit-o Cătălin Măruță: ”Atunci am început să-l privesc cu alți ochi”

Publicat: 12/08/2020 | 12:19

Andra a dat din casă! Cântăreața le-a povestiti fanilor cum s-a cunoscut cu Cătălin Măruță și cum a reușit acesta să o cucerească.

Are o carieră înfloritoare, un soț care o iubește și o susține necondiționat și doi copii care le aduc bucurii zilnic. Puțini, însă, sunt cei care știu cum a cucerit-o prezentatorul TV pe artistă.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii pe care o prezenta Cătălin Măruță la TVR. Andra nu era deloc atrasă de cel care avea să-i devină soț, mai ales că prezentatorul TV avea la acea vreme părul lung. (CITEȘTE ȘI: SE PREGĂTEȘTE URMĂTOAREA NUNTĂ DE TOP DIN FAMILIA LUI GIGI BECALI?! NEPOȚELUL LUCIAN A FOST “DOMESTICIT” DE SEXOASĂ ȘI…)

Însă, după ce Cătălin Măruță și-a schimbat look-ul… Andra a început să îl privească cu alți ochi!

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Cu cine s-a iubit Andra înainte să se mărite cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, se iubesc și se sprijină necondiționat. Puțini, însă, sunt cei care știu cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță. (VEZI ȘI: ”CĂRDUȚII” DIN NOUA GENERAȚIE AU LUAT ”LA PACHET” DIN CLUB)

În anul 2008, pe 23 august, Andra și Cătălin Măruță au ajuns în fața altarului. Înainte de relația cu prezentatorul TV, artista a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat celebru.

Cel cu care s-a iubit Andra timp de doi ani și jumătate este Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove.

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

 

 

Citește și...