Andra a „complotat” cu Moș Crăciun, într-o „misiune secretă”. Ce cadouri le lasă celor mici sub brad

Publicat: 16/12/2020 | 23:43

Andra Măruță a ”complotat” cu Moș Crăciun pentru a le oferi copiilor ei cele mai frumoase surprize de sărbători. CANCAN.RO vă prezintă imagini de ultimă oră cu artista, în goana după cadouri.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că toată lumea și-a făcut lista pentru oamenii dragi. Sezonul sărbătorilor de iarnă este preferat atât de copii, cât și de adulți, care vor să-i surprindă pe micuții lor în cel mai frumos mod cu putință.

Ce surprize le pregătește Andra celor mici

Zilele trecute, Andra a dat o fugă într-un mall din Capitală cu o listă lungă. Alegerea cadourilor nu este, însă, o misiune ușoară. Motiv pentru care artista nu a mers singură la cumpărături, ci împreună cu șoferul ei, un ajutor de nădejde. Îmbrăcată într-o ținută ”all black”, cu geacă groasă și bocanci, vedeta a intrat într-un magazin și s-a dus glonț la raionul pentru copii.

Cu masca la ”purtător”, Andra a fost fascinată de mai multe articole vestimentare pentru David și Eva. S-a uitat, a ales ce i-a plăcut, iar în tot acest timp, șoferul ei a fost pe poziții și a ajutat-o pe artistă cu cumpărăturile.

Astfel, soția lui Cătălin Măruță a avut libertatea de a analiza totul cu atenție, purtând pe braț doar geanta. După ce a ales cadourile pentru copiii ei, Andra a mers la casă și a plătit aproximativ 400 de lei. Ulterior, artista a ieșit din magazin și a mers să ”bifeze” alte lucruri de pe listă.

Andra, la cumpărături într-un mall din Capitală. Artista a fost însoțită de șoferul ei

Andra vrea să-și protejeze cât mai mult copiii

David și Eva beneficiază de toată atenția părinților și sunt răsfățați în fiecare zi, însă atunci când vine vorba despre telefonul mobil există o monitorizare permanentă. În ceea ce privește expunerea copiilor, Andra este o mămică iubitoare, dar și… exigentă. Artista vrea să-și protejeze cât mai mult copiii. (VEZI ȘI: CÂT SCOATE ANDRA MĂRUȚĂ DIN BUZUNAR, PENTRU EDUCAȚIA COPIILOR SĂI)

”Fiecare zi este specială cu Eva și David lângă noi. Ei spun lucruri interesante și surprinzătoare, învață lucruri noi, ne readuc și nouă aminte cât de frumoase sunt lucrurile simple, cum ar fi o plimbare în parc, o întrecere cu bicicletele, o înghețată. Sigur că abia aștept să îi văd mai mari, dar și acum este o etapă frumoasă.

David are telefon, da, de când este la școală și petrece timp acolo până după-amiază, simțeam nevoia să am posibilitatea de a vorbi cu el. De altfel, și presiunea era mare, și colegii lui aveau telefoane.

Totuși, modul de a-l folosi, aplicații și jocuri, este monitorizat de către noi. Eva nu are încă telefonul ei, este mult mai mică. (…)  Luăm fiecare etapă și fiecare provocare pe rând. Mereu ne gândim cum să îi protejăm, cum să îi ținem în siguranță”, mărturisea Andra pentru libertateapentrufemei.ro.

Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor

Cum a cucerit-o Cătălin Măruță pe Andra

Are o carieră înfloritoare, un soț care o iubește și o susține necondiționat și doi copii care le aduc bucurii zilnic. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Puțini, însă, sunt cei care știu cum a cucerit-o prezentatorul TV pe artistă. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii pe care o prezenta Cătălin Măruță la TVR. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, MĂRTURISIRE SURPRIZĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ ANDRA ESTE ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU)

Andra nu era deloc atrasă de cel care avea să-i devină soț, mai ales că prezentatorul TV avea la acea vreme părul lung. Însă, după ce Cătălin Măruță și-a schimbat look-ul… Andra a început să îl privească cu alți ochi!

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.