Andra a anunțat când va calcula câți bani a pierdut din cauza COVID-19. “Atunci putem să tragem niște concluzii!”

Publicat: 30/04/2020 | 13:40

Andra, una dintre cei mai celebre artiste din România, este, la rândul lui, afectată de criza provocată de COVID-19. Cel mai mult are de suferit în plan profesional, fiind nevoit să-și anuleze concertele și alte apariții în public.

VEZI AICI: GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE ANDRA, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS! A EMOȚIONAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ

În această perioadă, Andra avea programate numeroase reprezentații în țară și peste hotare, din care ar fi câștigat bani frumoși. Până acum, artista nu a calculat câți bani a pierdut din cauza pandemiei, fiind de părere că este prematur să tragă acum linie.

NU RATA: ANDRA MĂRUȚĂ, GESTUL CARE NU MAI ARE NEVOIE DE CUVINTE. NU MAI CÂȘTIGĂ NIMIC DE LUNI BUNE, DAR FACE DONAȚII PE BANDĂ RULANTĂ: „AM FĂCUT CEEA CE PUTEAM”

Totodată, lăudabil este că soția lui Cătălin Măruță își plătește în continuare angajații de la casa de discuri și colegii de trupă.

Ar fi fost o primăvară foarte aglomerată, ca în fiecare an. Aveam în plan câteva concerte în Europa, continuam turneul, iar prima oprire ar fi fost chiar în Italia, la Padova. Ar mai fi urmat și alte orașe, din Italia și din Spania. Desigur, aveam și concerte în țară, festivaluri de Florii, de Paște. Aveam în plan și o mică vacanță cu familia. Dar nu ma plâng, este important să ne revenim din acest șoc, să avem cât mai puține victime.

NU RATA: ANDRA, APARIŢIE ÎNDRĂZNEAŢĂ, LA ULTIMA EDIŢIE ROMÂNII AU TALENT. DETALIUL CARE N-A SCĂPAT NEOBSERVAT DUPĂ CE S-A RIDICAT DE LA MASA JURIULUI. FOTO

Nu am făcut calcule și cred că e prematur să tragem linie. Nu știm cât timp vom sta în izolare, cât va dura starea de urgență. La finalul anului vom putea să tragem niște concluzii, ba chiar și anul viitor, pentru că efectele se vor resimți, probabil, pe termen mai lung. Pot doar să vă spun că îmi susțin angajații de la casa de discuri și colegii de trupă, ca de obicei, chiar dacă nu mai avem activitate”, a declarat Andra potrivit viva.ro.