Andi Moisescu şi Cabral, puşi pe „liber”! Festivalul la care urmau să mixeze a fost anulat

Publicat: 21/03/2020 | 15:17

A fost anulat un festival care aducea pe scenă nume mari de artiști internaționali, dar și doi oameni de pe micile ecrane. La festivalul Awake urmau să participe și Andi Moisescu și Cabral.

Awake era programat în ultima lună de vară din acest an, în intervalul 14 și 16 august. Însă din cauza epidemie de coronavirus, organizatorii au decis anularea acestuia.

Pe scena festivalului trebuiau să urce și Andi Moisescu și Cabral. Juratul de la „Românii au talent” și realizatorul emisiunii „Apropo Tv” a mai mixat la Awake. Iar Cabral, prezentatorul show-ului „Ce spun Românii” trebuia să participe ca parte a grupului The HollyGood Gang, un proiect în care este implicat alături de alți doi DJ.

Printre artiștii care ar fi avut concerte se numără: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie “În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.

Ce a spus directorul festivalului

Laura Coroianu, directorul festivalului a explicat de ce au fost luate aceste măsuri.

,,Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele săptămâni, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a îngheţării bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor şi anulărilor de turnee care au început şi vor continua inevitabil.

Mai mult decât atât, provocarea de a coordona în regim de autoizolare masiva desfăşurare de forţe pe care o presupune un festival de o asemenea amploare ne-a impactat puternic. (Cu echipe formate din zeci şi sute de oameni care lucrează activ în diverse departamente şi în mai multe oraşe, totul fără a ne putea întâlni).

Cu siguranţă nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însă în acest context impactul socio-economic al pandemiei de Coronavirus COVID – 19 ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri.” a spus directorul festivalului, potrivit paginademedia.ro.