Andi Moisescu, prima reacție după ce a fost înlăturat de la Pro TV: „Nu credeam că o să…”

Publicat: 06/03/2020 | 17:08

Andi Moisescu, prima reacție după ce a fost înlăturat de la Pro TV. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri despre emisunea pe care o prezintă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, boșii din PRO TV au luat o decizie incredibilă. Pe ultima sută de metri, producătorii mega-proiectului TV ”Masked Singer România” au făcut o schimbare extrem de importantă în echipa prezentatorilor. Mai exact, Andi Moisescu, vedeta trustului, care urma să prezinte show-ul alături de Selly, a fost înlocuit de un fost prezentator de la Kanal D, nimeni altul decât… Jorge. Conform surselor noastre, această modificare s-a produs după ce șefii din Pache Protopopescu și Andi Moisescu n-ar fi ajuns la un numitor comun când a venit vorba de remunerația cuvenită.

După ce am aflat de această modificare, reprezentanții Pro TV au făcut și un anunț oficial referitor la Andi Moisescu. Carismaticul prezentator și jurat al emisiunii ”Românii au succes” va aduce pe micile ecrane un nou sezon ”Apropo TV”. Emisiunea va debuta chiar pe data de 8 martie, de la ora 13.oo. De data aceasta, ca o noutate, canalul de Youtube al lui Andi Moisescu va fi… „furnizor” pentru emisiunea de pe TV. (CITEȘTE ȘI: BOBONETE A LUAT FOC! ACTORUL DIN LAS FIERBINȚI, SCANDAL MONSTRU: ”PRO TV NU E AL LUI ANDI MOISESCU!”)

Ei bine, acum a apărut și prima reacție a lui Andi Moisescu după ce a fost înlocuit de Jorge. Prezentatorul TV nu a vorbit despre această situație ci despre emisiunea ”Apropo TV”. Andi Moisescu s-a declarat surprins de amploarea cu care s-a dezvoltat emisiunea sa.

”Exact așa cum cresc și copiii. Aveam senzația că mă joc cu ea și odată a luat-o din loc. Cât sunt eu de modă veche, întotdeauna dispus doar la proiecte pe termen lung, tot nu m-am gândit c-o să treacă atât de repede primii 15 ani și mai ales că emisiunea va rezista. Acum, vorba aia, unde a prins 15, ar putea s-o ducă și ea până la majorat, măcar”, a declarat Andi Moisescu, potrivit impact.ro.