Andi Moisescu lucrează și câte 21 de ore pe zi pentru Pro TV! Noi dezvăluiri despre live-urile de la “Românii au talent”

Publicat: 10/04/2020 | 15:48

Deșii unii dintre artiștii de la noi lucrează mai puțin sau chiar deloc în această perioadă din cauza carantinei impuse în lupta cu noul coronavirus, Andi Moisescu lucrează și câte 21 de ore pe zi la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV! El a oferit un interviu simpatic atât despre proiectul “Apropo TV”, cât și despre soția sa, Olivia Steer, și cei doi băieți pe care îi au împreună. În plus, au fost făcute noi dezvăluiri despre live-urile de la “Românii au talent”. Iar carismaticul jurat a spus că sezonul 10 al show-ului de talente îl vede ca pe unul dintre cele mai bune sezoane, dacă nu cel mai bun din toată istoria emisiunii.

Citește și: Gina Pistol, filmată în timp ce îl sărută pe Smiley: “Te iubesc”. Cum a reacționat prezentatorul de la Românii au Talent și dezvăluirile făcute despre viața lor în vreme de coronavirus | VIDEO

Andi Moisescu lucrează și câte 21 de ore pe zi pentru “Apropo TV”

La mijlocul lunii viitoare se vor termina filmările înregistrate anul trecut pentru “Românii au talent”. Și, deși nu poate lucra deloc la acest proiect în vreme de pandemie de COVID-19, Andi Moisescu petrece foarte mult timp în studioul “Apropo TV”, unde pregătește fiecare ediție singur. Desigur, își rezervă unele zile să stea împreună cu soţia, Olivia Steer (44 de ani), şi cu băieţii lui, Luca (11 ani) şi David (13 ani).

Nu rata: Olivia Steer, anunț despre căsnicia cu Andi Moisescu: „După 15 ani, noi…”

“Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de «Apropo TV» de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a declarat Andi Moisescu pentru click.ro.

Află și: Pusă la zid că sfidează medicina, Olivia Steer a oferit un răspuns inedit unui internaut, în plină pandemie! Ce a spus soția lui Andi Moisescu de la Pro TV, atunci când i s-a cerut un sfat

David și Luca sunt pasionaţi de sporturi extreme, parkour, mersul cu bicicleta cu obstacole sau schiat. În plus, ei discută cu tatăl lor şi despre jocuri, dar şi vlogging.

“Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi. Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor. Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali. Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video. Aşa au găsit ei de cuviinţă să-şi facă temele la şcoală şi, deloc surprinzător, profesoarele au fost de-a dreptul impresionate. Acum, alţi colegi de-ai lor încearcă să le urmeze exemplul”, a mai mărturisit juratul show-ului de talente de la Pro TV.

Ce se întâmplă cu live-urile de la “Românii au talent” care ar trebui să înceapă în mai

Peste o lună și jumătate ar trebui să se desfășoare următoarea etapă a show-ului “Românii au talent”: cea a live-urilor! Însă, din cauza măsurilor stricte luate pe durata epidemiei de coronavirus, este foarte probabil ca acest lucru să nu se întâmple. Reprezentanții Pro TV au dezvăluit că, deocamdată, nu a fost luată nicio decizie în această situație.

“Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară vizavi de emisiune”, au dezvăluit surse din Pro TV, conform sursei citată mai sus. Iar Andi Moisescu a spus sincer: “Nu ştiu ce se va întâmpla cu carantina asta. Vom vedea”. Iar Andi Moisescu a spus sincer: “Nu ştiu ce se va întâmpla cu carantina asta. Vom vedea”.

Citește: Ce studii a urmat, de fapt, Andi Moisescu, juratul de la Românii au Talent, și ce meserie ar fi urmat dacă nu ar fi ajuns la Pro TV

Sezonul 10 al emisiunii “Românii au talent” a debutat pe 7 februarie 2020, cu emisiuni înregistrate în toamna anului trecut. Sute de concurenți din țară, dar și de peste hotare au urcat pe scena îndrăgitului show de televiziune, iar pe unii dintre ei îi vedem în această perioadă la TV. Diseară, de la ora 20:30, la Pro TV va rula o nouă ediţie înregistrată din “Românii au talent”, iar duminică, 12, aprilie, de la ora 13:00 va rula “Apropo TV”, emisiune prezentată de Andi Moisescu la Pro TV.