Andi Moisescu, înlocuit de la emisiunea „Pe bune?!”! Cine este noul prezentator al show-ului de la Pro TV. “Următorul sezon e al lui. Am făcut un pariu și…”

Publicat: 22/01/2020 | 15:30

Decizie surprinzătoare la Pro TV. După patru sezoane în care a făcut spectacol, Andi Moisescu a fost înlocuit la emisiunea „Pe bune?!”. Următorul sezon va începe, astfel, cu un nou prezentator.

(VEZI AICI: LOVITURĂ CRUNTĂ PENTRU PRO TV! BOBONETE ȘI VĂNCICĂ RENUNȚĂ LA LAS FIERBINȚI?!)

Potrivit anunțului făcut de Pro TV, Mihai Bobonete va fi noul prezentator al show-ului „Pe bune?!”, înlocuindu-l pe Andi Moisescu. Sezonul al 5-lea va începe pe 3 februarie.

Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”, a declarat Mihai Bobonete.

(NU RATA: ANDI MOISESCU A RUPT TĂCEREA DESPRE ROMÂNII AU TALENT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA DE LA PRO TV)

La rândul lui, Andi Moisescu a dezvăluit motivul pentru care nu va mai prezenta show-ul „Pe bune?!”. „E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune.”, a spus Andi Moisescu.

Costi Diță și Cosmin Natanticu vor rămâne, în continuare, cei doi căpitani de echipe.