Andi Moisescu, gata de încă un sezon la “Românii au Talent”. Ce răspuns a oferit când a fost întrebat dacă și-a dorit vreodată să părăsească show-ul. “Niciodată…”

Publicat: 07/02/2020 | 20:00

”Românii au Talent”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune, revine, vineri, 7 februarie, cu cel de-al 10-lea sezon. Emisiunea va începe la ora 20:30 și va putea fi vizionată pe Pro TV. Andra, Andi Moisescu, Florin Petre și, bineînțeles, Florin Călinescu – secondați de Smiley și Pavel Bartoș – vor încerca, din nou, să descopere talente autentice care știu să facă, logic, spectacol.

(NU RATA: ANDI MOISESCU A RUPT TĂCEREA DESPRE ROMÂNII AU TALENT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA DE LA PRO TV)

În cadrul unui interviu, Andi Moisescu, unul dintre “veteranii” show-ului, și-a amintit de prima ediție la care a luat parte, ocazie cu care a mărturisit că nu a luat niciodată în calcul să renunțe la “Românii au Talent”, fie chiar și pentru un sezon.

Ce mi-aduc aminte limpede este că eram niște copii, toți, atunci când am început. Chiar am revăzut niște imagini și m-a pufnit râsul. În prima ediție, cred că nici noi nu înțelegeam exact ce ni se întâmplă, dar concurenții. Era o surprindere colectivă. Ceea ce e de înțeles. Era pentru prima oară când oamenii complet necunoscuți deveneau vedete peste noapte, datorită unor abilități, în general fără nicio legătură cu ceea ce făceau în viața de zi cu zi. Astăzi ni se pare totul atât de normal. Dar e doar pentru că ne-am tot obișnuit să vedem asta în fiecare primăvară.

N-am avut niciodată tentația asta să renunț la emisiune. Nu m-am plictisit niciodată de ‘Românii au talent’. Dimpotrivă. Sunt din ce în ce mai fascinat să văd cum evoluează”, a spus Andi Moisescu potrivit libertatea.ro.

(VEZI AICI: E INCREDIBIL CU CE SE OCUPĂ AZI CELEBRUL PERSONAJ DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

“Nu mai e niciun secret că…”

În final, Andi Moisescu a vorbit și colegii săi de la “Românii au Talent”. “Nu mai e niciun secret că Mihai, Andrei și Pavel îmi sunt cei mai apropiați, dintre colegii mei de la ‘Românii au talent’. Împărțim până și aceeași cabină, deci e de la sine înțeles că râdem cam la aceleași glume. Tăcut nu prea e niciunul dintre noi. În ce privește umorul, competiția e deschisă. Nu s-a detașat încă nimeni, a mai spus Andi Moisescu.