Andi de la Survivor România, implicat într-un accident rutier groaznic. A intrat cu mașina într-un TIR

Publicat: 16/02/2020 | 10:22

Andi Constantinescu face parte din echipa ”Războinicilor” la ”Survivor România”, iar prestațiile sale l-au transformat deja într-un concurent plasat, de fiecare dată, printre cei mai buni din emisiune. Însă, așa cum se întâmplă de foarte multe ori în viață, imaginea de câștigător ascunde și o dramă.

Andi s-a luptat cu depresia, cu mai mult timp în urmă, fiind implicat într-un grav accident de circulație care i-ar fi putut curma viața. Andi a intrat cu mașina într-un TIR și spune că a fost un miracol faptul că încă trăiește.

“Am întâmpinat un moment dificil în trecut, dar pe care l-am transformat în cel mai bun. Atunci am început să mă schimb ca om, să prețuiesc mai mult viața. Am avut un accident grav de mașină, am intrat într-un TIR, acum cinci ani. A fost un miracol că am scăpat cu viață. Am avut doar degetul rupt și nasul spart”, povestește Andi Constantinescu.

”Nu mai suportam să stau singur”

După accidentul teribil, ”Războinicul” de azi s-a mutat în casa părinților, însă a trecut prin momente în care era dezamăgit de el însuși și nu suporta să stea singur. Totuși, s-a decis să participe la campionate de fitness, iar acest demers a fost unul care l-a făcut să treacă peste eșecuri.

“Locuiam în București, dar după acel moment m-am mutat înapoi, la părinții mei, eram supărat pe mine, dezamăgit, nu mai suportam să stau singur. Am încercat să particip la campionatele de fitness, să le câștig, am demarat două, trei afaceri, am avut mai mult curaj, nu îmi mai era așa frică de eșec”, mai spune “Războinicul”, conform libertatea.ro.