Andi Constantin și-a găsit aleasa?! Cum ia Burlacul deciziile în show-ul de la Antena 1. „Aleg cu inima, mă las ghidat de instinct”

Publicat: 20/06/2021 | 14:26

Andi Constantin a trecut de la statutul de cea mai râvnită ispită, la cel mai dorit Burlac. Acesta își caută aleasa, iar în curând telespectatorii o să vadă cine este cea care va ajunge la inima lui. Show-ul de la Antena 1 se apropie de final și rămâne de văzut dacă Andi Constantin va face și pasul cel mare.

Burlacul a pornit într-o călătorie intensă alături de multe domnișoare, însă rândurile s-au strâns, iar cele care au șansa să îl cucerească sunt tot mai puține. Andi Constantin s-a lăsat purtat de val, a trăit o experiență inedită și a dat câteva detalii din culisele show-ului.

Se pare că, Andi a fost implicat 100% în proiect și mereu a făcut alegerile pe are le-a considerat corecte. A ales cu sufletul și mereu și-a ascultat instinctul. (CITEȘTE ȘI: DE CE NU AU MERS RELAȚIILE DE IUBIRE PE CARE LE-A AVUT BURLACUL. ANDI CONSTANTIN: „ATUNCI AVEAM TOT, DAR…”)

 „Dacă este vorba despre ceremonia trandafirului, atunci alegerile sunt făcute pe baza informațiilor și trăirilor pe care le-am avut alături de fete până la momentul respectiv.

De fiecare dată când interacționez cu o fată, încerc să aflu ceva nou despre felul ei de a fi. În momentul în care găsesc un element care să arate incompatibilitatea dintre noi, alegerea devine ușoară. Atunci când nu găsesc, aleg cu inima. Mă las ghidat de instinct pentru că, așa cum spuneam, cred că șansele să regret o decizie luată cu inima sunt mult mai mici.

Dacă este vorba despre întâlnirile private la care ofer trandafirul salvator, atunci decizia este una 100% emoțională, bazată pe ceea ce m-a făcut acea femeie să simt la întâlnire: dorința de a o revedea”, a declarat Andi Constantin, potrivit VIVA.

Ce pretenții are de la viitoarea parteneră de viață

Până acum, Andi Constantin a avut parte de relații ce l-au dezamăgit, dar car l-au și ajutat să se descopere. Acum, știe exact ce își dorește de la femeia de lângă el și ce calități trebuie să aibă aceasta.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Trebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a declarat Andi la Antena Stars.

(VEZI ȘI: BURLACUL ANDI CONSTANTIN, CONFESIUNI DESPRE CEA MAI MARE DEZAMĂGIRE ÎN DRAGOSTE)

 

Sursa foto: Instagram