Anda Adam și-a „tunat” BMW-ul i8 de 150.000 €. Avem primele imagini cu noua „față” rebelă a bolidului

Publicat: 24/06/2020 | 19:01

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească uimește din nou. Împătimită a bolizilor de lux, Anda Adam a dorit să-și pună amprenta pe noua mașină pe care și-a făcut-o cadou de ziua ei. Blondina și-a personalizat BMW-ul i8, iar acum, cu siguranță, nu are cum să treacă neobservată în trafic. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu bolidul „up-gradat”.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu bolidul de 150.000 de euro al Andei Adam. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A ÎNVĂȚAT SĂ PĂSTREZE DISTANȚA ȘI LA SPĂLĂTORIE. NU S-A DAT JOS DIN I8 NICI CÂND…)

Renumită pentru pasiunea nebună pe care a dezvoltat-o pentru mașinile puternice, Anda Adam  a ieșit mai tot timpul în evidență atunci când a fost vorba de culoarea bolizilor de lux.

După ce, în urmă cu aproximativ doi ani, și-a tunat Porsche-ul, vedeta a ”recidivat” și cu noua ei achiziție de lux, BMW-ul i8 pe care a dat aproximativ 150.000 de euro, chiar de ziua ei. (NU RATA: ANDA ADAM VORBEȘTE ÎN PREMIERĂ DESPRE TENSIUNILE DIN CUPLU. “NU MI-E FRICĂ DE DIVORȚ. MI-AM ASUMAT CĂ…”)

Anda Adam a avut parte de o mega-surpriză

Și-a personalizat bijuteria!

Chiar dacă și-a luat o mașină electrică de ultimă fiță, Anda Adam nu se dezminte și a dorit să-și pună ”amprenta”. Așa se face că, zilele trecute, artista și-a dus bolidul de lux la un atelier din București, acolo unde specialiștii au făcut ce au știut ei mai bine. I-au colantat mașina, dar nu oricum. BMW-ul Andei a ”primit” o haină nouă, de care artista e foarte mândră.

Pe lângă grafica senzațională, pe mașină și-au găsit locul și câteva elemente ce par să o reprezinte pe artistă. Pe portiere sunt inscripționate inițialele vedetei, pe care aceasta le are tatutate și pe unul dintre degete, iar pe capotă stă desenat un măr. Cu trimitere către ”mărul lui Adam”. Ce-i drept, investiția vedetei se justifică pe deplin și asta pentru că mașina va atrage de acum toate privirile. (VEZI ȘI: ANDA ADAM NE-A ARĂTAT CUM SE APĂRĂ DE CORONAVIRUS. “SUNT FOARTE PRECAUTĂ. MAI MULT PENTRU EVELIN, SINCERĂ SĂ FIU…”)

Anda Adam și-a „tunat” bolidul

Anda Adam, ”șefă de șantier”

”M-am apucat să construiesc case. Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea.

Și așa am ajuns să construiesc duplexuri la vânzare în Tunari. Eu am ținut foarte tare ca aspectul lor să fie altfel, mai futuriste, cubic. M-am implicat foarte mult în proiectare și am ținut cont de niște detalii pe care eu nu am vrut să le văd ca la alte case. (…) Acum, ce să spun, nu-i o zonă rea sau greșită în care m-am dus, pentru că noi toți știm că este o zonă care a mers chiar și în pandemie. Și în izolare s-a mișcat treaba”a declarat artista, recent, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Anda Adam și-a personalizat i8-ul

S-a căsătorit după un an de relație

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.