Anda Adam și-a ”tras” combinezon de protecție de la @ghidulcoronavirus: ”Vă place?” GALERIE FOTO

Publicat: 17/04/2020 | 14:45

Anda Adam se mai ține și de glume. După ce în urmă cu două zile se contra tare cu un prieten virtual, care o criticase pe Instagram pentru o fotografie plus un mesaj (detalii AICI), vineri, frumoasa cântăreață s-a ”jucat” puțin cu temutul coronavirus. (NU RATA: Anda Adam și-a înnebunit vecinii. A apărut în balcon super-mulată și… “Acolo am soare și e lumina cea mai bună)

Artista a ”etalat” două fotografii în care apare într-un combinezon alb și pictat cu zeci de figurine de toate culorile. Iar în dreptul pozelor, Anda a descries în cuvinte efortul pe care-l depusese: ”Mi l-am desenat cu carioca singură, dacă tot am așa mult timp la dispoziție!” (CITEȘTE ȘI: FOTO. Cum a ieșit Anda Adam pe balcon în plină pandemie de coronavirus. Masculii au înnebunit: “Vecină, dragă vecină…”)

Nu este tot mesajul! Anda Adam a glumit, anunțând firma de unde și-a cumpărat îmbrăcămintea: ”Mi-am luat de la @ghidulcoronavirus combinezon de protecție și mi l-am desenat cu carioca singură, dacă tot am așa mult timp la dispoziție❗️???? Va place?” (AFLĂ ASTA: GINA PISTOL, ANDA ADAM, AMNA, CĂTĂLIN CAZACU ȘI MATTEO VĂ PREZINTĂ “REȚETELE” LOR DE CARANTINĂ)