Anda Adam și-a ieșit din fire pe internet. Cum le-a răspuns unor hateri „Aberezi! Care parte nu o înțelegi??”

Publicat: 28/04/2021 | 21:00

Anda Adam a fost scoasă din sărite de mai mulți urmăritori pe Instagram. Oamenii au agasat-o cu comentarii negative la o postare despre o cremă anticelulitică pe care cântăreața o recomanda.

„Am incercat zeci de creme,rezultat minim.Dar dupa luni de testari am ajuns la formula cea mai eficienta pentru noua cremă anticelulitică.
E geniala, rezultat f bun, un miros îmbietor de mango, hidratează în profunzime și intra f repede în piele oferind un efect de răcorire! L-am introdus în rutina mea și o iau în bagaj oriunde merg.
Fetelor, vi-o recomand cu încredere ❗️Merita sa il incerci, chiar astept feedback- ul vostru in privat❗️”, este descrierea pusă de artistă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)

Imadiat după postarea acestei reclame, Anda a fost invadată de critici: „Jenant textul reclamei, crema e apărută pe piață de câteva zile.”, a spus o femeie.

„Și noi facem teste și formula la ea de 8 luni cu chemist în laborator. Care parte nu o înțelegeți?”, i-a răspuns cântăreața.

„Deci la ce făceai înainte reclamă recunoști că erau zero.”, a spus altcineva.

„Nu m făcut niciodată reclamă la cremă anticelulitică! Relax!”, a răspuns Anda Adam.

„În postarea ta nu specifici nimic și nici acum opt luni nu ai spus că o testezi”, a spus, din nou, cineva.

„Aberezi! Nu am cum să vorbesc de un produs încă nelansat, că nu e firma mamei! Asta 1! 2. Am specificat ân text că după luni de testări al acestui produs am ajuns la formula care mie mi se pare că dă randamentul maximum față de alte crème incercate. Mă repet! Care parte nu o înțelegeți????? Ai nevoie de o cremă de genul, bine, nu te obligă nimeni să îți iei, draga mea! Este doar expunerea la ce vreau eu pe pagina mea, unde am dreptul să fac ce vreau eu, cum și tu faci ce vrei pe pagina ta! Te pup!”, i-a răspuns iritată Anda Adam.