Anda Adam, schimb de replici tăios: ”Ți se pare că e roz situația?” Cum a jignit-o un fan virtual

Publicat: 16/04/2020 | 09:58

Anda Adam a fost luată la rost de unul dintre fanii ei virtuali, după ultima postare pe care artista, foarte activă pe Facebook, de altfel, a făcut-o. Este vorba de banii pe care Anda îi țintește, potrivit celui care s-a lansat într-un comentariu acuzator. (CITEȘTE ȘI: FASHION ȘI ÎN VREME DE PANDEMIE! ANDA ADAM RESPECTĂ CU STIL RECOMANDĂRILE AUTORITĂȚILOR! CUM S-A ECHIPAT ARTISTA CONTRA CORONAVIRUSULUI)

Anda Andam a postat joi o fotografie cu ea, în dreptul căreia și-a exprimat nerăbdarea ca ”izolarea” din cauza coronavirusului să se încheie. ”Abia aștept să ne reîntâlnim la concerte”, a scris Anda Adam, iar reacțiile nu s-au lăsat deloc așteptate. Doar că unul dintre comentarii au lovit precum ”biciul” în intențiile curate pe care și le-a exprimat cântăreața. (NU RATA: EA A SPUS ”MORNIN`”, FANII S-AU DAT CU CAPETELE DE PEREȚI! IMAGINEA DE INFARCT LANSATĂ LA PRIMELE ORE DE ANDA ADAM GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

”Mai bine zi așa , dar puteai să zici , i-a scris prietenul virtual.

FOTO. CUM A IEȘIT ANDA ADAM PE BALCON ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. MASCULII AU ÎNNEBUNIT: “VECINĂ, DRAGĂ VECINĂ…”

Sigur, vedetei nu i-a plăcut deloc remarca și, imediat, i-a dat replica: ”Vorbești în necunoștință de cauză! Am donat! Chiar la televizor! 2. Nu despre făcut bani e vorba! Și chiar dacă ar fi așa, pentru că sunt mulți artiști în situații disperate, care ar fi problema ta? Ți se pare că e prea roz situația??? Încetați cu hate-ul ăsta! E și Săptămâna Mare!”