Anda Adam, prima reacţie după ce s-a anunţat că ar fi divorţat de Sorin: „Toată lumea se ceartă”

Publicat: 08/05/2020 | 15:44

Anda Adam a comentat, pentru prima dată,  zvonurile conform cărora ar fi la un pas să divorțeze de soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu. 

Discuțiile au pornit de la faptul că artista ar fi lăsat mai multe indicii care să confirme bănuielile rupturii dintre cei doi. Concret, Anda Adam a șters toate pozele de pe Instagram cu soțul ei, la fel și bărbatul. În plus, vedeta nu mai poartă verigheta. Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe Evelin.

A spus totul în platou

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv, Anda Adam a rupt tăcerea despre despărțirea de soțul său și a făcut primele declarații.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat Anda Adam, vineri.