Anda Adam, pictorial în lenjerie intimă. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Ferească Dumnezeu”

Publicat: 17/12/2019 | 14:14

Anda Adam are o familie frumoasă, o carieră de succes şi se simte la fel de sexy, ca atunci când poza în revista Playboy. Recent, a postat pe rețelele de socializare o imagine de la un pictorial, pe care l-a realizat în lenjerie intimă.

Fanii au rămas fără cuvinte când au privit fotografia. „Ferească Dumnezeu„, i-a scris un prieten, în sensul bun al cuvântului.

Cu cine și-a pierdut Anda Adam virginitatea

Anda Adam și-a pierdut virginitatea când avea doar 15 ani. Primul bărbat din viața artistei a fost un tânăr cu un an mai mic. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamelor lor, care lucrau la Sala Palatului, la un cunoscut salon de înfrumusetare din acea vreme. Între Anda și Răzvan Cottching s-a născut o frumoasă poveste de dragoste, ce a durat trei ani și jumătate. Anda Adam a fost cea care a pus capăt relației.

Anda avea spectacole în diverse locuri cunoscute și se lansase, tot cu ajutorul iubitului, și în televiziune. Răzvan era și cel care îi făcea la acea vreme negativele, pe banii lui. Ruptura definitiva s-a produs în momentul în care Anda l-ar fi înșelat pe iubitul ei cu un bodyguard dintr-un club bucureștean.