Anda Adam neagă divorţul de Sorin Nicolescu, dar e totul clar! Dovada că s-au despărţit

Publicat: 03/07/2020 | 07:28

Anda Adam și Sorin Nicolescu sunt în prag de divorț! Ăsta este titlul care a apărut în mai multe site-uri mondene despre relația care ar scârțâi dintre cei doi. Numai că artista neagă tot. ”Nu divorțăm, sunt aberații”, a spus ea.

CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! ANDA ADAM A DEPUS ACTELE DE DIVORȚ LA NOTAR!

Deși totul este clar, iar dovada poate fi găsită pe pagina de socializare a artistei: a șters pozele cu el! Cei doi nu au mai participat împreună nici la diferitele evenimente la care cântăreața a fost invitată. Mai mult, ar fi renunțat și la verighete.

“Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, Doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelin, vorbesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, avea să declare, sus și tare, Anda Adam pentru publicația VIVA!.

Anda Adam și Andrei Sorin Nicolescu s-au căsătorit în urmă cu aproape cinci ani, iar fructul iubirii lor, Evelin, a venit pe lume la șase luni de la superba nuntă pe care au avut-o.

Anda Adam neagă divorţul de Sorin Nicolescu, dar e totul clar

O sursă din anturajul celor doi dezvăluia, în urmă cu doar câteva zile, că Anda și Sorin nu mai formează un cuplu. „S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o.

NU RATA: ANDA ADAM E “ȘEFĂ DE ȘANTIER”. A INVESTIT ÎNTR-UN CARTIER DE VILE ȘI… “MI-AM DAT SEAMA CĂ…”

Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”,  a dezvăluit sursa.

Citește și...