Anda Adam ne-a arătat cum se apără de coronavirus. “Sunt foarte precaută. Mai mult pentru Evelin, sinceră să fiu…”

Publicat: 19/03/2020 | 23:56

Anda Adam a profitat de perioada de criză, provocată de coronavirus, în care concertele s-au anulat, și și-a scos noua bijuterie pe patru roți, un BMW i8, până la farmacie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase și declarații senzaționale. (VEZI ȘI: IMAGINILE CARE ÎL VOR ÎNFURIA PE SOȚUL ANDEI ADAM)

Anda Adam este, fără doar și poate, una dintre vedetele cu cele mai spectaculoase apariții publice. Chiar și atunci când nu își asortează ținuta cu mașina, artista face senzație pe străzile Capitalei. Acum se poate lăuda cu o nouă achiziție de marcă, pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro.

Anda Adam conduce un super-bolid de lux, un BMW i8

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anda Adam în zona Dorobanți din București. Dacă tot i s-au anulat concertele și, de o bună perioadă de timp , s-a ”baricadat” în casă de teama coronavirusului, artista a profitat de vremea frumoasă de afară și-a scos noul i8 la o tură mică, până la… farmacie.

Anda Adam a mers la o farmacie din Dorobanți

De data aceasta, Anda Adam nu și-a mai asortat ținuta cu mașina, dar, în schimb, s-a echipat ca la carte. Cu masca de protecție pe față și cu dezinfectantul la purtător.

După scurta vizită de la farmacie, de unde și-a mai achiziționat câteva pastile pentru întărirea sistemului imunitar, Anda Adam și-a făcut puțin timp, pentru a explica, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, cum se apără de epidemie.

Anda Adam ne-a arătat, pas cu pas, cum se apără de coronavirus

”Noi, artiștii, suntem cei mai afectați

Sunt foarte precaută. Mai mult pentru Evelin, sinceră să fiu. Trecem și peste tot. Mi-am luat pastille pentru sistemul imunitar. O să trecem și peste perioada asta dacă o să înțelegem că trebuie să stăm în casă. Eu am stat acasă în toată perioada asta și am făcut sport cu fata mea. Eu, doar cu anumite excepții am ieșit din casă. Soțul ce a mai ieșit pentru că am zis să-l sacrificăm pe el. Dar cu toate astea avem grijă, eu sunt cu șervețele după mine și nu ating mai nimic. Și la lift folosesc șervețelul. Încerc să nu mai folosesc banii cash și dau cu cardul. (CITEȘTE ȘI: Un preot s-a apropiat de geamul Porsche-ului condus de Anda Adam și i-a cerut bani. Ce a urmat)

N-am mai ieșit nicăieri. Am o săptămână de când n-am mai ieșit din casă. Toate evenimentele noastre s-au anulat. Din punctul ăsta de vedere, eu consider că noi, artiștii, suntem cei mai afectați. Sunt convinsă că dacă avem grijă și stăm acasă o să trecem foarte repede și peste perioada asta”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Metodă contraceptivă în situație de criză…

”Sunt sigură că o să crească natalitatea după perioada asta. Eu am și făcut o glumă pe tema asta. Am găsit o poză în care raftul de prezervative era gol și am găsit o metodă contraceptivă pentru cei care nu vor să facă copii în perioada asta. Să cumpere o sticlă de Corona, să o șteargă cu un șervețel dezinfectant înainte să o consume și în loc să facă prostii pot să frece o Corona fără virus”, ne-a mai spus Anda.

Anda Adam, achiziție de top, un BMW i8 de 150.000 de euro

S-a căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţă. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015. (NU RATA: Anda Adam, pictorial în lenjerie intimă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)