Anda Adam le face o surpriză imensă fanilor. Artista dă o mașină de 10.000 de euro în cadrul unei tombole

Publicat: 12/12/2020 | 15:29

Anda Adam a decis, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să le facă o surpriză fanilor săi. Artista a a dat startul celei mai mari tombole organizată online de un influencer din România. Concursul are ca premiu o mașină sau 10.000 de euro.

Din înscrierile efectuate în perioada 11-20 decembrie, se va extrage apoi câștigătorul în cadrul unui moment transmis live de Anda Adam, după Crăciun, într-un mod nemaivăzut în România.

„2020 a fost un an greu pentru toată lumea. Îmi doresc să îl încheiem cu optimism și să ofer un motiv de bucurie cuiva odată ce trecem în 2021. Am o comunitate de fani foarte activă pe Instagram și vreau să le răsplătesc fidelitatea.

Am oferit multe giveaway-uri în ultimele luni și îmi doresc să încheiem anul cu ceva grandios, așa că am găsit posibilitatea de a oferi o mașină nou-nouță ori 10.000 de euro, după cum va prefera câștigătorul. Tombola începe azi și se termină pe 20 decembrie, extragerea urmând să aibă loc pe 26 decembrie”, spune Anda Adam.

Cine o sprijină în organizarea acestui concurs

Pentru a putea oferi un premiu atât de consistent, artista a ales ca partener un cunoscut magazin online de parfumuri, astfel că participanții trebuie să achiziționeze mai întâi parfumuri de pe website-ul respectiv și apoi să lase comentariu în postarea tombolei de pe Instagramul vedetei și să includă acolo numărul comenzii online procesate, scrie Click.ro