Anda Adam își dorește încă un copil, dar nu prea curând: „Ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii”

Publicat: 05/02/2020 | 21:44

Anda Adam își dorește să mai facă încă un copil, însă acest lucru nu reprezintă una din prioritățile ei pentru anul 2020, care se anuță foarte încărcat pentru artistă.

Chiar dacă în primăvara anului trecut cântăreața declara că în 2020 se gândește să îi ofere fiicei ei Evelin încă un frățior sau o surioară, pare că între timp s-a răzgândit. În acest moment Anda Adam exclude o nouă sarcină din cauza faptului că are multe lucruri de făcut și timpul nu îi permite să se ocupe de nimic altceva. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI CERE ANDA ADAM CA SĂ CÂNTE LA O NUNTĂ)

Anda Adam a anunțat că și-a schimbat prioritățile pentru 2020. „Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a declarat artista pentru Libertatea. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ ANDA ADAM DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL. ARTISTA ESTE MULȚUMITĂ DE REZULTATUL OBȚINUT)

Noul an pare să îi aducă vedetei o mulțime de proiecte care îi ocupă tot timpul. „Am niște priorități: voi fi imaginea unui produs alimentar cu foarte multe proteine, voi lansa o piesă în limba engleză peste o săptămână, după care un tur de emisiuni de promovare pentru piesa pe care o lansăm și am multe cântări afară”, a mai spus ea.

Operația la nas

Recent, Anda Adam a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. După opt ani în care s-a chinuit cu o deviație de sept a făcut într-un final pasul și a apelat la ajutorul medicului. „Acesta este noul nas, arată super! Vă recomand, dacă aveți o problemă de sănătate, să apelați la chestia asta. Pentru că eu cred că nu trebuie să stăm cu lucruri care nu ne plac, plus că aveam o deviație de sept pe partea dreaptă, foarte rea, care îmi dădea bătăi de cap și 8 ani m-am chinuit să mă decid să îmi fac această operație la nas”, a declarat ea recent, pentru Libertatea.