Anda Adam e “șefă de șantier”. A investit într-un cartier de vile și… “Mi-am dat seama că…”

Publicat: 12/06/2020 | 23:22

Artiștii se numără printre categoriile cele mai afectate de criza sanitară. Sunt însă și vedete care, pe lângă muzică, au dezvoltat și alte afaceri care le asigură câștiguri substanțiale. Anda Adam, una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, a intrat puternic în zona de imobiliare. Vedeta s-a apucat de construit case. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații de ultimă oră.

Cum evenimentele și concertele au fost suspendate în această perioadă din cauza crizei medicale, Anda Adam s-a reorientat rapid. Și, în vremuri de pandemie, afacerea vedetei pare să fie una extrem de profitabilă.

Zilele trecute, reporterii CANCAN.RO au întâlnit-o pe vedetă pe șantierul din Tunari. După ce a coborât din bolidul de lux pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro, blondina a vorbit pe larg despre noua afacere în care este implicată. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM ȘI-A ÎNNEBUNIT VECINII. A APĂRUT ÎN BALCON SUPER-MULATĂ ȘI… “ACOLO AM SOARE ȘI E LUMINA CEA MAI BUNĂ)

„M-am implicat foarte mult”

”M-am apucat să construiesc case. Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea.

Și așa am ajuns să construiesc duplexuri la vânzare în Tunari. Eu am ținut foarte tare ca aspectul lor să fie altfel, mai futuriste, cubic. M-am implicat foarte mult în proiectare și am ținut cont de niște detalii pe care eu nu am vrut să le văd ca la alte case. (…) Acum, ce să spun, nu-i o zonă rea sau greșită în care m-am dus, pentru că noi toți știm că este o zonă care a mers chiar și în pandemie. Și în izolare s-a mișcat treaba”, ne-a declarat artista.

Cu toate că afacerea cu case merge ca pe roate, Anda Adam ne-a mărturisit că este nevoită să strângă, totuși, cureaua. Acest lucru se datorează lipsei de concerte. (NU RATA: FASHION ȘI ÎN VREME DE PANDEMIE! ANDA ADAM RESPECTĂ CU STIL RECOMANDĂRILE AUTORITĂȚILOR! CUM S-A ECHIPAT ARTISTA CONTRA CORONAVIRUSULUI)

”Inițial, vara aceasta voiam să începem și proiectul pentru casa noastră, doar că, având în vedere că am fost în izolare, că a fost situația aceasta în care noi, ca artiști, nu putem să avem activitate, cred că mă opresc puțin anul acesta, că nu pot face investiții foarte mari”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Anda Adam a investit într-un cartier de vile

S-a căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015. (NU RATA: TOP 20 BUNĂCIUNI DIN SHOWBIZ CARE AU RĂMAS “TOTAL DESCOPERITE” ÎN LOCURI PUBLICE. ANNA LESKO, GINA PISTOL SAU ANDA ADAM SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE NUMELE SONORE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)