Anda Adam a învățat să păstreze distanța și la spălătorie. Nu s-a dat jos din i8 nici când…

Publicat: 19/06/2020 | 23:28

Anda Adam pare să fie la fel de „relaxată” ca în starea de urgență. Vedeta a învățat să păstreze distanța chiar și la spălătoria auto. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile senzaționale.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Anda Adam la o spălătorie din zona de nord a Capitalei, acolo unde a mers cu noua ei bijuterie pe patru roți, BMW-ul I8, pe care și l-a achiziționat recent și pentru care a scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro.

Din câte se pare, în plină pandemie, Anda Adam nu s-a relaxat deloc și se comportă la fel ca în starea de urgență. Vedeta a învățat repede să păstreze distanța socială. După ce a intrat cu mașina la spălătorie, pentru a evita orice contact cu alte personae, cântăreața a lăsat geamul jos și le-a spus angajaților ce ”tratament” dorește pentru i8-ul ei.

Anda Adam nu s-a dat jos din i8 când a mers la spălătorie

În timp ce angajatul spălătoriei se ocupa de superba mașină, vedeta și-a ”omorât” timpul  cu telefonul mobil. La final, vedeta a deschis pentru foarte scurt timp portiera. A lăsat jos o sticlă și o doză de suc goale și a plătit spălarea mașinii. După ce a achitat, vedeta a scos mașina din spălătorie și s-a văzut nevăzută în traficul din București. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM VORBEȘTE ÎN PREMIERĂ DESPRE TENSIUNILE DIN CUPLU. “NU MI-E FRICĂ DE DIVORȚ. MI-AM ASUMAT CĂ…”)

Anda Adam a plătit chiar din mașină serviciile de la spălătorie

Anda Adam, ”șefă de șantier”

”M-am apucat să construiesc case. Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea.

Și așa am ajuns să construiesc duplexuri la vânzare în Tunari. Eu am ținut foarte tare ca aspectul lor să fie altfel, mai futuriste, cubic. M-am implicat foarte mult în proiectare și am ținut cont de niște detalii pe care eu nu am vrut să le văd ca la alte case. (…) Acum, ce să spun, nu-i o zonă rea sau greșită în care m-am dus, pentru că noi toți știm că este o zonă care a mers chiar și în pandemie. Și în izolare s-a mișcat treaba”a declarat artista, recent, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cadou de 150.000 de euro

Anda Adam este, fără doar și poate, una dintre vedetele cu cele mai spectaculoase apariții publice. Chiar și atunci când nu își asortează ținuta cu mașina, artista face senzație pe străzile Capitalei. Acum se poate lăuda cu o nouă achiziție de marcă, pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro. Anda Adam și-a luat un super-bolid, un BMW i8.(NU RATA: FOTO. ANDA ADAM A RUPT GURA TÂRGULUI! A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ ȘI A ÎNCINS INTERNETUL)

Anda Adam a învățat să păstreze distanța și la spălătorie

Nuntă după un an de relație

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)