Anchetatorii au găsit urme de violențe pe corpul lui Costin Mărculescu, în zona capului!

Publicat: 11/06/2020 | 16:14

Anchetatorii ar fi descoperit urme de violențe pe trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu, mai exact în zona capului. Actorul era mort de câteva zile și a fost descoperit de polițiști și pompieri în cadă.

(CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. ULTIMA POSTARE A ACTORULUI: ”EU AM FURAT STARTUL LA TERASE!”)

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, potrivit legiștilor. Actorul a fost dus la INML imediat ce a fost descoperit fără suflare, iar acolo i s-a făcut autopsia. Bărbatul nu mai fusese  văzut de vecini de câteva zile. Acesta avea un câine pe care îl plimba zi de zi, iar animalul de companie a lătrat ore în șir, alertându-i pe vecini. Care au sunat la 112.

La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”, au declarat surse din cadrul INML pentru impact.ro.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

(NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”)

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.