Anchetă la Vatican, după ce contul de Instagram al Papei a dat like unui model brazilian

Publicat: 22/11/2020 | 14:41

Anchetă la Vatican, după ce contul de Instagram al Papei a dat like unui model brazilian. Reprezentanții vor să afle cine este făptașul care a recurs la un asemenea gest.

Natalia Garibotto a observat că profilul Papei, @franciscus, a dat like unei imagini în care ea apare îmbrăcată într-o costumație de școlăriță. Vestea s-a viralizat rapid și a stârnit un val de reacții în mediul online.

Vaticanul a anunțat că va investiga riguros situația. De asemenea, reprezentanții au subliniat faptul că este exclusă varianta ca însuși Papa Francisc să fi dat like acelei postări.

”Putem exclude faptul că like-ul a venit din partea Sanctității Sale”, a declarat un purtător de cuvânt de la Vatican pentru The Guardian.

Contul de Instagram al Papei a apreciat fotografia unui model brazilian

Contul oficial al Papei are peste 7,4 milioane de fani și ar fi administrat de mai mulți angajați. Papa Francisc este extrem de popular pe rețelele de socializare, iar contul acestuia nu urmărește alte profiluri.

De asemenea, pe Twitter, Papa este urmărit de 18,8 milioane de persoane. În 2017, a fost cel mai popular lider mondial de pe platforma de socializare.

Citește și...