Anchetă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce angajaţii firmei de pază au fost acuzaţi că iau bani pentru pachetele aduse de rude pacienţilor

Publicat: 06/06/2020 | 14:44

La Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a fost demarată o anchetă internă, după ce agenţii de pază ai unităţii medicale au fost acuzaţi că iau bani pentru pachetele cu mâncare aduse de rudele pacienţilor.

NU RATA: ANCHETĂ LA UNUL DINTRE CELE MAI MARI SPITALE DIN CAPITALĂ. ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA ANGAJAȚILOR

Carmen Dorobăţ, managerul spitalului, a declarat că a solicitat firmei de pază să verifice acuzațiile aduse angajaților, iar dacă situația e reală să ia imediat măsurile care se cuvin.

Ancheta a început după ce mai mulți angajați ai firmei de pază ar fi cerut sume de cel mult 10 lei de la aparţinătorii care veneau cu pachete cu mâncare pentru rudele internate în unitatea medical.

Ce apel a făcut Carmen Dorobăț

Având în vedere aspectele negative prezentate în spaţiul public privind unii angajaţi ai firmei de pază, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase anunţă că a declanşat o anchetă în acest sens şi va solicita firmei de pază să ia măsuri urgente pentru remedierea situaţiei.

VEZI AICI: ANUNȚUL FĂCUT DE KLAUS IOHANNIS! CARE SUNT CONDIȚIILE PENTRU RIDICAREA CÂT MAI RAPIDĂ A RESTRICȚIILOR

Rugăm pe această cale pe toţi pacienţii şi vizitatorii care au cunoştinţă de aceste aspecte să aducă la cunoştinţă direct conducerii spitalului pe mail-ul secretariat@infectioase.ro. Suntem conştienţi că astfel de aspecte aduc prejudicii calităţii actului medical şi pun în umbră profesionalismul cadrelor medicale„, a precizat, sâmbătă, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ.