Anca Țurcașiu, de nerecunoscut, după schimabarea de look. Cum arată blondă și cu breton: „Asta da reinventare”

Publicat: 12/12/2019 | 19:03

Anca Țurcașiu se apropie de 50 de ani și arată la fel de bine ca la 20, însă pentru acest lucru face eforturi. De aproape 30 de ani, artista ține regim și asta pentru că provine dintr-o familie cu probleme de greutate și a vrut să adopte un stil de viață sănătos, încă din tinerețe.

Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață’, a declarat artista pentru Viva.ro.

Anca Țurcașiu s-a vopsit blondă

Pe lângă faptul că are o siluetă impecabilă, Anca Țurcașiu și-a schimbat recent look-ul și este de nerecunoscut, blondă și cu breton. Fanii au reacționat foarte bine când au văzut imaginea pe care a postat-o cântăreața pe rețelele de socializare.

Ești frumoasă și blondă/ Daca nu vedeam cine a postat, nu stiam ca esti tu!/ Uau, ce schimbare de look/ Esti minunata si foarte talentata !!♥️❤️♥️ love you!/ Este un pic..altfel. Aproape sa nu te recunosc/ Asta da reinventare! Total schimbată, sa nu va recunosc! Minunata in orice ipostaza!„, sunt doar câteva dintre mesajele primite la fotografie.

Anca Țurcașiu s-a vopsit blondă

Anca Țurcașiu, despre episodul în care a apărut nud

Anca Țurcașiu a povestit, pentru emisiunea „E OK! să fii vedetă?”, de la OK!TV, un pasaj întipărit în memoria cinefililor, cel din „Miss Litoral”. Acolo, Anca apare goală, într-o scenă de amor cu iubitul ei.

„Imaginează-ţi, în ’90, în tot griul ăla, ce era pe Magheru, la Scala în faţă, un afiş de 6 metri! Am crezut că-mi cade capul. Eram prietenă cu Ioan Luchian Mihalea, cu el am mers la premieră să mă ţină de mână, pentru că am tremurat ca varga. A fost groaznic să accept că voi vedea pentru prima oară ce am făcut – pentru că atunci nu vedeai, erau nişte altfel de camere, acum poţi vedea ce ai făcut, să te reglezi la dubla următoare, dar atunci nu era aşa şi am avut nişte emoţii infernale.

Astăzi, când văd filmul, îmi place foarte mult, mă amuz şi am depăşit un pic sentimentul acela. Dar niciun actor care se vede pentru prima oară pe ecran nu e foarte mulţumit de el, pentru că ai impresia de fiecare dată că puteai să faci mai bine decât le-ai făcut în secunda aceea”, a mai spus actriţa la OK!TV.