Anca Țurcașiu a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu. Ce a spus despre blondină, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Publicat: 24/04/2021 | 17:49

Bianca Drăgușanu a reușit, de-a lungul timpului, să stârnească numeroase antipatii în rândul artiștilor de la noi și nu numai. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Anca Țurcașiu nu a avut nicio reținere să-și spună părerea despre blondină.

Cătălin Măruță a invitat-o în emisiunea lui de la Pro TV și a fost provocată la un joc „picant”, la propriu. Ori de câte ori primea câte o întrebare, vedeta trebuia să răspundă, iar în cazul în care nu voia să dezvăluie întrebarea primită, trebuia să mănânce picant.

Sinceră și fără rețineri, Anca Țurcașiu a răspuns la o întrebare care multora le-ar fi provocat dificultăți. Măruță a pus-o pe actriță să enumere 3 nume de vedete care nu au ce să caute în showbizul românesc.

„Spune-mi numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbizul românesc”, a fost întrebarea prezentatorului TV, iar răspunsul acesteia a venit imediat.
„Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu” a spus aceasta, deși a trebuit să enumere 3 persoane și nu 2. „Eu îmi asum să răspund la această întrebare” a mai completat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

După 22 de ani de mariaj cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”,a scris Anca Țurcașiu.