Anca Serea și-a făcut ziua la… farmacie

Publicat: 03/02/2020 | 23:21

Ar fi trebuit să fie mare petrecere, dar nu! Pentru că micuții i s-au îmbolnăvit, pe capete! Anca Serea este ”eroina” care a avut grijă ca o leoaică de cei cinci copii atinși de diverse viroze! Al șaselea a scăpat, ca prin urechile acului! Duminică, vedeta a împlinit 39 de ani, dar sărbătoarea s-a transformat în ”arest la domiciliu”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a descoperit-o, totuși, pe frumoasa mămică „furișându-se” din casă, dar nu pentru cine știe ce shopping, ci pentru a cumpăra o plasă de medicamente!

Imaginile exclusive o prezintă pe Anca Serea într-o scurtă escapadă la… farmacie! A ieșit din casă, a urcat în mașină și, în câteva minute, a ajuns la destinație. Și-a pus gentuța pe capotă, a îmbrăcat un halat pe care l-a strâns tare cu cordonul la mijloc și, aproape în pas alergător, a ajuns la farmacie. A intrat, a scos rețeta și a început să o studieze. Era coadă, așa că a avut timp berechet. S-a uitat pe un raft, a verificat un medicament, apoi altul, după care s-a țintuit la rând, în așteptare. (CITEȘTE ȘI: EVA MĂRUȚĂ L-A DAT DE GOL PE TATĂL EI: „VREI SĂ TE PUPI CU ANCA SEREA PE BUZE?”)

Anca își pune geanta pe mașină, pentru a se îmbrăca mai gros

Farmacista a primit-o politicoasă, a luat rețeta întinsă de Anca și a început să înșire pe tejghea, unul după altul, pachete și pachețele. Că lungă a mai fost rețeta! Logic, pentru că, după cum soția lui Adi Sînă spunea, ”unul câte unul” i s-au îmbolnăvit copiii!. Cu plasa plină, vedeta a alergat, din nou, către mașină și, în scurt timp, a ajuns acasă, unde micuții o așteptau.

Anca Serea: ”Am cumpărat o grămadă de siropuri!”

Anca a ajuns la farmacie și verifică medicamentele de pe rafturi

Anca Serea avea să treacă prin momente dificile chiar de curând. Cinci dintre cei șase copii ai ei s-au îmbolnăvit. Nu au făcut gripă, așa cum a crezut, speriată, Anca, dar niște viroze puternice i-au zdruncinat. ”E o problemă destul de dificilă că, începând de joia trecută, Sarah a fost aceea care s-a simțit foarte, foarte rău și eu nu sunt, așa, o mamă foarte primejdioasă încă de la început.

Am lăsat-o vreo două zile să văd cum merg lucrurile, apoi am mers la medic, am făcut testele acelea pentru gripă A și B, dar au ieșit, din fericire, negative… Și apoi, probabil, boala, viroza asta, s-a mutat de la unul la celălalt. Sarah a fost destul de grav, cu temperatură 39 cu 3, cu 4. N-a putut să mănânce multe zile, cu stări de vomă, tuse și așa mai departe. Dar Moise a făcut într-o dimineață 40 cu 7… (NU RATA: ANCA SEREA A RECUPERAT ÎN TOTALITATE MOȘTENIREA DE LA FOSTUL SOȚ)

Am mers la farmacie și am cumpărat o grămadă de produse și, spre rușinea mea, nu mai știam cum să le setez, cum să le folosesc corect pentru că arătau cifre diferite deja. Am cumpărat o grămadă de siropuri…

Acum, Moise se simte mult mai bine, însă l-a luat pe David! David este cel cu viroză… aerosoli de trei ori pe zi… Sâmbătă seara eram speriată, am mers cu Sarah la spital, iar timpul de așteptare era 6-7 ore și apoi am mers la o altă clinică, unde timpul de așteptare era de 5 ore, așa că am ajuns, până la urmă, la clinica unde am născut. Apoi, micuța Leah a fost diagnosticată cu bronșiolită. Ava a făcut o formă ușoara de enterocolită, iar Noah rezistă”, dezvăluia Anca Serea, chiar din casa ei, unde-și trata copiii bolnavi, pentru emisiunea ”La Măruță”.

Adi Sînă, concert în Pakistan

În tot acest timp, Adi Sînă, soțul ei, a fost mai mult plecat. Are, însă, o scuză pe care, precum o soție iubitoare și înțelegătoare, Anca o acceptă. ”Adi doarme acum. Îl las, abia a venit de la un turneu, din țară, dar are avion, va pleca pentru un concert, afară, nici nu știu unde. Îl las, că asta-i este meseria. Cred că în Pakistan pleacă,” spunea Anca la aceeași emisiune. (VEZI AICI: VIAȚA CU ȘASE COPII A EPUIZAT-O PE ANCA SEREA: ”ABIA MĂ DESCURC. ACUM SUNT ÎN CĂUTARE DE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)