Anca Serea, mesaj în plină epidemie de coronavirus: ”Vom vedea viața cu alți ochi după tot ce traim acum”

Publicat: 20/03/2020 | 18:38

În plină epidemie de coronavirus, Anca Serea a transmis un mesaj. Vedeta crede, cu tărie, că această perioadă grea în care se află întreg mapamondul ne va face să privim viața cu alți ochi.

Coronavirusul a creat panică în lumea întreagă. Klaus Iohannis a decretat stare de urgență pe întreg teritoriul României, iar majoritatea populației a decis să se autoizoleze. La fel a făcut și Anca Serea. Vedeta le-a transmis tuturor și un mesaj.

„Recunoscătoare ????! Pentru că sunt sănătoasă și alături de mine îi am pe cei pe care-i iubesc! Nu este ușor pentru nimeni, dar încerc să prețuiesc atfel timpul zilele astea și să-l transform în clipe frumoase de care sunt sigură că ne vom aminti peste ani. Cu siguranță vom vedea viața cu alți ochi după tot ce traim acum…”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași). (CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA: ”SĂ NU VINĂ ACASĂ ÎN ACEST AN DE PAȘTE”)

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.044 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19. Alte 45.432 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.284 de teste, din care 40 în unități medicale private.