Anca Serea, jignită de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu ”Este prea băbuță”

Publicat: 12/05/2021 | 23:15

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au comentat-o dur pe Anca Serea la rubrica de modă de la Teo Show. Cei doi jurați de la „Bravo, ai stil!” spun că prezentatoarea comite o mare greșeală vestimentară.

Prezentatoarea de la Prima TV a purtat o rochie albastră cu imprimeu geometric, la care a adăugat o pereche de sandale nude, o alegere total neinspirată pentru cei doi critici de modă.

Deși au complimentat-o pentru fizicul ei, cei doi critici de modă nu au iertat-o pentru vestimentație.

„Arată identic acum ca la 20 de ani. Ea, în loc să valorifice, să fructifice treaba asta, că o ajută fizicul, etc. și are și atâția copii. Bravo lor, să le trăiască. Sunt superbi copiii. Ea se îmbracă în zona asta (n.r. a bustului).

Are sânii foarte mari, lucru care e de bine. Este și foarte subțirică în rest și îmbracă gemenii, înfașă gemenii (n.r. sânii)”, a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show de la Kanal D.

Cătălin Botezatu a completat-o pe colega lui de platou și a spus că nu este neapărat o problemă faptul că își ascunde bustul, însă rochia o face să pară mai în vârstă decât este în realitate, deși are o siluetă de invidiat.

VEZI ȘI: Anca Serea și Adi Sînă, despre al 7-lea copil: ”De ce nu?” / ”O să-l fac!”

„Acum nu o certăm că nu are decolteu, nu. Dar acum este prea băbuță”, a spus Cătălin Botezatu.

„Și restul corpului pare meschin pe toculețele alea”, a mai spus Raluca Bădulescu, iar Botezatu a fost de acord și cu această afirmație.

„Pentru că nu are talia (n.r. marcată). Lungimea rochiei este una incertă, urâtă și nefericită. Și săndăluțele alea sunt nefericite rău”, a adăugat creatorul de modă.

Raluca a încheiat și a spus că soția lui Adi Sînă obișnuiește să poarte astfel de ținute, după cum se poate vedea pe rețelele sociale: „Nu e bine. Am urmărit-o pe Instagram și are ținute 80% nefericite.”

CITEȘTE ȘI: Anca Serea, pictorial incitant într-o lenjerie intimă sexy. Declarația de dragoste cu care a surprins-o Adi Sînă în public