Anca Serea face primele declarații după ce s-a scris că are probleme cu banii: „Așa de prost ne merge … „

Publicat: 19/12/2020 | 19:47

 

Anca Serea s-a săturat de toate bârfele legate de datoriile pe care familia ei le-ar avea și s-a hotărât să facă lumină în acest caz. Vedeta spune nu doar că nu e nimic adevărat din ce s-a scris, ci și că din punct de vedere financiar le merge foarte bine. Anca Serea a vorbit și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, dar și despre o posibilă sarcină. 

Vedeta pune punctul pe i în subiectul legat de problemele financiare cu care s-ar confrunta familia ei. Anca Serea neagă aceste speculații și spune că familia ei este foarte bine financiar. Atât de bine încât și-au achiziționat un nou imobil.

„Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem. ” , a declarat Anca Serea pentru Click.ro

Anca Serea: „2020 a fost un an bun, nu pot să mă plâng”

Anul care se apropie de final a fost unul bun pentru familia Sînă- Serea și asta pentru că s-au bucurat de foarte mult timp petrecut împreună. În mod normal, Adi Sînă ar fi avut un program foarte încărcat cu foarte multe deplasări, dar pentru că evenimentele au fost anulate s-a putut bucura de familie. Faptul că n-au mai fost concerte nu înseamnă că banii și contractele au disprut și ele. Din contră, atât Adi cât și Anca s-au descurcat foarte bine, au avut foarte multe contracte în online iar conturile nu li s-au golit.

” Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun. În primul rând, datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca familie,  cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii. Ne-am repoziționat, să zicem , niște scopuri în viață, așteptăm. 

Am învățat să nu-mi fac planuri pe termen lung, sincer, pentru că nu știi ce trăim de la o zi la alta, dar îmi doresc în primul rând, să fim sănătoși și să fie toată lumea liniștită, mai calmă, mai bună. 

De ordin material nu îmi doresc nimic. Slavă Domnului, chiar a fost un an bun, nu pot să mă plâng. Am avut multe contracte, lucrez într-una, ne-am mișcat, a mers foarte bine în perioada asta tot ce înseamnă online. Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, nimic special. ” , a mai adăugat vedeta.

Anca Serea nu exclude să  devină mamă iar

După speculațiile legate de o nouă sarcină, Anca Serea face lumină. Vedeta mărturisește că nu este însărcinată, așa cum s-a scris, dar și-ar dori încă un copil. Însă, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă acest lucru nu este realizabil, cel puțin nu în perioada următoare.

” Nici nu am condiția medicală să mai fac un copil acum, dar dacă o să fie, așteptăm cu mare drag, dar de anul viitor. Momentan nu sunt însărcinată. Dar nu am zis niciodată că exclud asta, doar că am avut niște probleme medicale destul de grave și nu mai am voie acum. ” , a mărturisit Anca Serea.

Anca Serea: „Ajunsesem să fiu prea slabă”

Vedeta a făcut mărturisiri și despre problemele cu care s-a confruntat în acest an. Ajunsese să fie mult prea slabă și se simțea rău, dar medicii au reușit s-o facă bine.

” Sunt bine acum, mi s-a reglat și hemoglobină și fertinină, sunt ok, nu mai am nicio problemă, doar că merg așa, la 2-3 luni, să îmi fac analizele de rutină, sunt ok! Nici nu m-am mai cântărit. Ajunsesem să fiu prea slabă când mi-a fost rău, aveam 50 de kilograme. Nu țin nicio dietă pentru că nu e cazul. ” , a conchis vedeta.