Anca Lungu, mesaj sfâșietor despre bunica sa moartă: “Mi-a fost și mamă. Aveam doar 8 luni când «m-a adoptat»”

Publicat: 08/05/2020 | 19:59

Astăzi este o zi importantă pentru Anca Lungu! Cuprinsă de un amalgam de sentimente, fosta prezentatoare a transmis un mesaj sfâșietor despre bunica sa moartă. Aceasta i-a fost ca o mamă și a învățat multe lucruri frumoase în perioada în care a trăit lângă ea.

Citește și: Aflată la Nisa, Anca Lungu se teme pentru părinții ei, aflați în focarul de la Suceava. “Mi-e greu să-i știu acolo. Tata este într-o situație dificilă!”

Anca Lungu, mesaj sfâșietor în memoria bunicii sale: “Mi-a fost și mamă. Aveam doar 8 luni când «m-a adoptat»”

Cu inima neagră de dor și suferință, Anca Lungu a așternut câteva gânduri emoționante în memoria bunicii sale, Adriana. Astăzi ar fi împlinit 83 de ani dacă ar mai fi trăit. Ea a părăsit această lume în urmă cu aproape opt ani.

“Portret cu bunica Adriana, al carei prenume il poarta acum fiica mea. Bunica era foarte serioasa ori de cate ori i se facea o fotografie. Ea zambea sincer si niciodata la comanda. Avea si simtul umorului si foarte multa personalitate si suferea de sindromul «mama ranitilor». Bunica Adriana era talentata. Covorul de pe fundal e tesut de mainile ei harnice. Si tot cu mainile ei a umplut toti peretii casei de laicere, lada de zestre cu camesi si stergare, podul casei in fiecare toamna cu grau iar camara cu borcane cu bunatati. Bunica Adriana mi-a fost si mama. Aveam doar 8 luni cand «m-a adoptat». A fost o mama buna si blanda pe care o pastrez cu drag in sufletul meu. Astazi bunica ar fi implinit 83 de ani si as fi fost atat de fericita sa o mai avem printre noi. ????”, a scris fosta prezentatoare în dreptul imaginii de mai jos, postată pe contul său oficial de Instagram.

Nu rata: Anca Lungu, despre carantina în Franța! “Locuiesc la cinci minute de mare, dar nu am mai văzut-o de 12 zile…”

“Dumnezeu s-o ierte. Și eu sunt din același sat ????”, “Ochii ei sunt blânzi și înțelepți! Ce noroc că ai avut-o în viața ta”, “Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!????????” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a vedetei.

Află și: Anca Lungu a făcut publică o poză de album nemaivăzută: “Zâmbetul meu ascundea mai mult teamă decât bucurie!”

Pe 25 mai se împlinesc opt ani de când bunica Ancăi Lungu s-a stins din viață. În 2018, ea a împărtășit în ziua decesului următoarea mărturisire: “Azi – 6 ani de cand ne iubim din lumi diferite. Draga mea bunica, Adriana! ????”.