Anca Lungu, despre carantina în Franța! ”Locuiesc la cinci minute de mare, dar nu am mai văzut-o de 12 zile…”

Publicat: 27/03/2020 | 11:32

De aproape doi ani, de când s-a mutat în sudul Franței, Anca Lungu trăiește o poveste de basm alături de soțul grec și cei doi copii ai săi. Pandemia de noul coronavirus a afectat-o însă de curând și pe fosta știrită, care în prezent ”suferă” la domiciliu.

De doi ani, Anca Lungu locuiește într-o casă care valorează aproximativ două milioane de euro, la Nisa, unde jurnalista se adăpostește acum de teama ”inamicului invizibil”. Prințesa ”Polonic” nu se plânge însă. Aceasta se ocupă de una dintre cele mai mari pasiuni ale sale – arta culinară. Deși în ultimele luni neglijase această latură, vedeta a ajuns să gătească de două ori pe zi pentru iubita sa familie.

„Ziua în care am copt această prăjitură cu mere a fost ultima zi în care am văzut marea, deși locuiesc la 5 minute distanță de valuri. A fost și ultima zi în care am mai ieșit din casă, deși carantina în Franța a început 3 zile mai târziu”, a anunțat ea pe contul de instagram.

CITEȘTE ȘI: Graţiela Duban, dezvăluiri neaşteptate despre motivul pentru care s-a distanţat de Mihai Onicaș la Survivor România: “S-a întâmplat odată cu venirea lui Ghiță!”

În această perioadă, Ancăi Lungu îi lipsesc nenumărate tabieturi, în special revederea cu mare, care este doar la cinci minute distanță de aceasta. Jurnalista se conformează în casă, ocupându-se în totalitate de soțul, fetița și băiețelul ei.

„E bine în casă, e armonie și sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am. Nu-i o povară să gătesc de două ori pe zi, e-o bucurie, nu-i o povară să am grijă de cei mici, o iau ca pe o superofertă de a petrece mai mult timp cu ei, pentru sănătatea lor emoțională.

CITEȘTE ȘI: Actorul Alexandru Arșinel, apel disperat către români: ”Haideți să trăim, haideți să ne ascundem în case!”

Dar după 12 zile de izolare, iată că apare și “dar-ul”. La fel ca vouă, mi-e dor de afară, de aer, de vânt, de zgomot de valuri, de prânzuri la terasă, în bătaia soarelui. Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși. Știu însă că izolarea e acum singura soluție eficientă în fața inamicului invizibil, așa că las dorurile pe mai târziu, când va răsări soarele într-o dimineață și totul va fi bine”, a mărturisit Anca Lungu.

CITEȘTE ȘI: Izolat în casă din cauza epidemiei de coronavirus, Liviu Vârciu a mărturisit sincer: “Am ieşit din casă! Nu mai suport”

Anca Lungu, căsătorită a doua oară

Mamă a doi copii, o fetiță cu primul ei soț, Ștefan Lungu, și un băiețel cu iubitul Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, Anca Lungu trăiește de aproape doi ani la Nisa, în Franța. Dat fiind faptul că banii nu sunt o problemă pentru noul ei partener de viață, Anca s-a mutat într-o casă de poveste, așa cum îi place să spună: “Clădirea în care locuiesc de aproape doi ani la Nisa este o clădire-muzeu de la 1780, de care generații de proprietari au avut grijă, astfel încât să rămână trainică și să-și păstreze toate detaliile prețioase ale epocii în care a fost construită”, a spus Anca Lungu.