Anca Badiu, transformare spectaculoasă după ce s-a retras din lumea mondenă și se luptă cu kilogramele

Publicat: 10/01/2020 | 11:34

În vârstă de 40 de ani, Anca Badiu s-a transformat foarte mult după ce s-a retras din lumina camarelor de filmat și a blițurilor aparatelor de fotografiat. Artista își continuă lupta dificilă cu kilogramele în plus și, recent, ea a oferit un interviu impresionant pentru publicația ciao.ro despre cum arată viața sa de când nu a mai apărut în lumea mondenă și cum se pregătește în studiourile de înregistrări ca să lanseze piese noi.

Citește și: Anca Badiu a devenit “obsedată” de cățelul ei! Mulți au rămas uimiți când au văzut ce număr de înmatriculare și-a pus la mașină

Anca Badiu, transformare spectaculoasă după ce s-a retras din lumina reflectoarelor și se luptă cu kilogramele

În prezent, Anca Badiu ține o dietă, după ce s-a consultat cu un nutriționist, face sport și nu a renunțat la dragostea ei pentru muzică. De altfel, a mărturisit cântăreața, ea pregătește melodii noi. Carismatica vedetă a acceptat să ofere un interviu despre schimbările din viața ei, dar și despre drama care a traumatizat-o: moartea fratelui său. Mircea Badiu a fost găsit mort într-un parc în vara lui 2015, iar moartea lui a fost multă vreme învăluită în mister. Fratele Ancăi Badiu avea 43 de ani și se afla într-o vacanță în Spania când a decedat. La doi ani de la plecarea lui de pe această lume, artista a aflat cu ajutorul unor avocați spanioli că fratele său a murit după ce a suferit un infarct.

“M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.

 Muzică fac și voi face întotdeauna, pentru că asta este ceea ce îmi place cel mai mult, însă nu am simțit că este momentul să apar încă, deși am lucrat la piese noi. M-am retras pentru o perioadă, dar nu definitiv”, a declarat cântăreața Anca Badiu pentru jurnaliștii publicației CIAO.RO.

Citește și: Anca Badiu spune ca a ajuns sa il viseze in fiecare seara pe fratele ei, Mircea: “Ultimul vis a fost foarte interesant”

Întrebată dacă mai ține legătura cu foștii colegi de la trupa Class, artista a răspuns: “Cu foștii mei colegi am ramas în relații chiar foarte bune, ținem legătura, chiar recent Mihaela m-a invitat la deschiderea clubului ei de fitness, iar cu Vlad a rămas să mă văd la un suc după sărbători, să depănăm amintiri”.

În urmă cu mai bine de două luni, paparazzii de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au surprins-o pe Anca Badiu în timp ce își rezolva unele întâlniri pe care le-a avut programate în agenda sa zilnicăîn fotografii, ea este extrem de schimbată în comparație cu anii 2000, când cânta în formația Class.

Anca Badiu ține un regim recomandat de un nutriționist

În prezent, frumoasa cântăreață urmează un regim pe care l-a primit după ce a mers în cabinetul unui medic nutriționist. În trecut, Anca Badiu a fost la un pas să moară după ce a luat pastile de slăbit, produse în China.

“Merg la un nutriționist și sunt foarte optimistă. Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică și luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am luat o pauză de la tratament și mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, un mare sportiv de performanță, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reușit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos și sport.

Când m-a văzut la sală a venit la mine și mi-a propus să îmi ofere ajutor necondiționat în privința slăbitului, reușind să dau jos 20 kilograme în două luni și jumătate. După aceasta… șocul provocat de moartea fratelui meu m-a readus la un dezinteres total de a mă ocupa de mine”, a mai povestit vedeta în cadrul aceluiași interviu acordat jurnaliștilor de la ciao.ro.