Anamaria Prodan, una dintre cele mai bogate femei din România. Ce avere are impresara

Publicat: 07/12/2019 | 17:13

Anamaria Prodan este o mare iubitoare de lux, vedeta este răsfăţată şi se răsfaţă cu tot felul de lucruri scumpe, fie că sunt haine, bijuterii sau maşini de lux. Dar să nu uităm şi de mobiliarele pe care le deţine, impresara  fiind una dintre cele mai bogate femei din ţară.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan deţine alături de soţul său Laurenţiu Reghecampf  unsprezece case, dintre care unele sunt în America. Primul apartament din Las Vegas se află în clădirea preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

După moartea regretatei artiste Ionela Prodan, fiicelor sale Anamaria şi Anca le-au rămas ca moştenire două maşini, patru case, conturi în bănci, terenuri, tablouri şi bijuterii ce valorează mii de euro. În total, aceastea însumează aproximativ două milioane de euro.

Dieta Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme „Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine.

S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.