Anamaria Prodan, surprinsă la volanul unui Bentley de sute de mii de euro în Dubai! Cum s-a îmbrăcat sexy impresara

Publicat: 06/01/2020 | 22:52

Anamaria Prodan a fost surprinsă astăzi la volanul unui Bentley de sute de mii de euro, pe străzile din Dubai! Sexy impresara a atras atenția nu doar cu bolidul, ci și cu ținuta sa… care s-a ridicat la nivelul bijuteriei pe patru roți cu care s-a mândrit și pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce imagine! Bărbații au înnebunit! Anamaria Prodan s-a fotografiat întinsă pe pat și…

Anamaria Prodan, surprinsă la volanul unui Bentley de sute de mii de euro în Dubai

Aflată de zile bune în Dubai alături de trei dintre copiii săi și ai soțului ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut senzație azi când a ieșit din casă. Mai mult, vedeta a făcut publică și o poză cu Bentley-ul cu care a dat o tură și care… a strâns aproape 10.000 de like-uri în doar patru ore de la postare.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, ea s-a lăsat fotografiată la volanul bolidului de lux îmbrăcată într-un costum sport de firmă pentru care a scos ceva bani din buzunar. Când a fost imortalizat momentul, sexy impresara și-a pus pe cap și gluga pentru o imagine veritabilă de “bad girl”.

Anamaria Prodan s-a lăsat pozată la volanul unui Bentley © Instagram
Anamaria Prodan s-a lăsat pozată la volanul unui Bentley © Instagram

Citește și:Anamaria Prodan s-a dat în spectacol pe manele într-un restaurant de lux din Dubai. A fost filmată în timp ce se săruta pasional cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf