Anamaria Prodan, surprinsă cu un bărbat pe stradă, ţinându-se de mână! Cine este şi cu ce se ocupă

Publicat: 04/03/2020 | 12:53

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de aproape 12 ani, iar relația dintre ei se află, în dese cazuri, în centrul atenției. Laurențiu își răsfață soția, aceasta – la rîndul ei – își laudă soțul de fiecare dată când i se ivește ocazia. Din punct de vedere financiar, cuplul primește eticheta ”superlativ”, iar în ceea ce privește aparițiile la evenimentele mondene, acolo unde ochii sunt ațintiți asupra Anamariei, ținutele și accesoriile de lux pe care le afișează sunt nu numai scumpe, ci – spun avizații – și de bun gust.

Părerile critice nu lipsesc, fiindcă – cel puțin în cazul vestimentației sau accesorizării – totul este interpretabil și intervine o doză mai mare sau mai mică de subiectivism, dar Anamaria Prodan trece, zâmbitoare, mai departe. Iată că vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare cu același zâmbet larg pe chip, numai că bărbatul pe care îl ține de mână… nu este Laurențiu. Stupoare? Lung prilej de vorbe și de ipoteze?

Anamaria Prodan, alături de doctorul Yazan Aq

Zvonerii și răspândacii sentimentali ai mediului online sau ai showbizului autohton ar trebuie să se abțină de la comentarii răutăcioase pe această temă, totuși, pentru că nu urmează nici un eventual scandal în cuplul și nici măcar o atmpsferă tensionată. Laurențiu nu va avea crize prelungite de gelozie, iar Anamaria nu va fi obligată să inventeze explicații plauzibile.

Bărbatul pe care Anamaria Prodan îl ține de mână nu este altcineva decât doctorul Yazan Aq, stomatolog binecunoscut în lumea vedetelor și nu numai.

Anamaria Prodan a luat masa cu… Abi Talent

În seara în care Abi Talent a ieșit pentru a lua masa în compania Anamariei Prodan, celebra sexy-impresară nu a stat prea mult pe gânduri și, știindu-l atât de talentat pe fenomenul muzicii trap de la noi, i-a mărturisit că și fiul ei – Bebeto – cântă prin casă. Mai mult, Anamaria i-a mărturisit lui Abi Talent că este curioasă să vadă dacă și micuțul Reghe Jr. ar putea să facă trap.

„Uitați-vă la mine cum îi cer un favor unui copil celebru”, a spus Anamaria Prodan. „Orice, doamnă!”, a răspuns artistul, manierat și curios să vadă ce anume îi cere vedeta. „Dacă voi cântați, eu vreau să văd dacă fiul meu poate să facă chestia asta. Fiul meu cântă de rupe! Nu știu dacă are curaj, dar poate dacă vă vede pe voi…Nu știu dacă fiul meu poate să facă genul ăsta de muzică, e o chestie vorbită la voi, nu?”, a mai spus impresara.

„Oricine poate să facă asta – trap. În stilul ăsta contează mai mult atitudinea, vorbele” a spus Abi Talent, părând extrem de sigur pe el.