Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, încă un “tun” financiar! Au început filmările pentru un nou reality-show și… “În februarie ne pregătim de lansare!”

Publicat: 27/01/2020 | 21:35

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început filmările pentru un nou reality-show, ce va fi difuzat pe Antena Stars. Contractul pe care l-au semnat este unul fabulos, în conturile cuplului urmând să intre în jur de 150.000 de euro.

(Citeşte şi: Anamaria Prodan și-a schimbat numele când avea 20 de ani)

Show-ul numit „Prodanca și Reghe. Prețul succesului” este fimat pe axa București – Milano – Las Vegas – Dubai.

Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare„, a spus Anamaria Prodan.

A mai avut un reality show

Anamaria Prodan nu este la prima experiență de acest gen. În perioada 2012-2014, familia impresarei a mai fost prezentă într-un reality show, care a adunat șase sezoane (I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale).  Reality show-ul, „Prodanca și Reghe” a fost difuzat atunci mai întâi la Antena 1, apoi la Euforia Tv.

(CITEȘTE ȘI: SCANDALUL DIVELOR IA AMPLOARE! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ MARIA ILIOIU COLEGEI DE LA ”BRAVO, AI STIL”, ANDREEA TONCIU: E CU PICIOARELE LAAARG DESFĂCUTE ȘI…)

Anamaria Prodan, avere de aproape 100 milioane de euro

Recent, invitată la un post de televiziune, Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care a reușit să o acumuleze până acum. „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan.