Anamaria Prodan, Revelion de vis la Dubai! Ce ținută a purtat sexy-impresara VIDEO

Publicat: 01/01/2021 | 14:13

Anamaria Prodan a făcut Revelionul la Dubai, ca și precedentul, de altfel, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenor în Emiratele Arabe, dar și de câțiva invitați de marcă, între care Florin Bratu. Ce ținută a purtat sexy-impresara?

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției la petrecerea organizată pentru Revelionul din 2021, de altfel, la fel cum au stat lucrurile și cu un an în urmă. Asta pentru că Anamaria arată senzațional și are toate motivele să poarte ținute provocatoare atunci când merge la diferite evenimente. Iar la petrecerea de Anul Nou, nu a ratat ocazia să-și arate și gusturile. Ana avea să fie, din nou, la înălțime! Ea a purtat o rochie complet neagra, sexy, sandale negre, iar pe cap și-a aranjat o pălărioară la modă, de aceeași culoare. Anamamaria nu a ezitat să ”arunce” câteva instantanee pe Instagram, acolo unde fanii ei au avut ocazia să o urmărească și să-i dea comentarii de apreciere, încă odată. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, APARIȚIE DE SENZAȚIE LA MALUL MĂRII! CUM ARATĂ SEXY-IMPRESARA ÎN COSTUM DE BAIE)

 

Anamaria Prodan, Revelion de vis la Dubai după ce a scăpat de COVID-19

Anamaria Prodan avea să fie și ea lovită de coronavirus și, dacă la început a avut o formă ușoară, situația s-a agravat. Chiar ea avea să dezvăluie asta. Ana a trecut, din fericire, cu bine peste probleme, dar și cu ajutorul lui Gigi Becali, care i-a recomandat câțiva medici buni. “Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu am fost la spital și nu am chemat salvarea. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a dezvăluit Anamaria Prodan la începutul  lunii decembrie. (NU RATA: ANAMARIA PRODAN ȘI-A IMPRESIONAT PRIETENUL MILIONAR CU UN FERRARI 488 GTB DE 250.000 €, LA CARE A “ASORTAT” UN HERMES DIN PIELE DE CROCODIL DE 65.000 €)

“Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.