Anamaria Prodan, răsfățată de soțul ei cu un ceas de lux, acoperit cu zeci de diamante albe! Suma enormă plătită de Laurențiu Reghecampf pentru superba bijuterie

Publicat: 12/01/2020 | 15:48

Căsătoriți de aproape 12 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au un mariaj fericit, în ciuda distanței care îi separă de multe ori și problemelor de tot felul pe care le-au avut de-a lungul timpul. Cei doi își fac des cadouri, însă ceasul pe care l-a purtat impresara la o întâlnire importantă pe care a avut-o recent valorează o avere! Ea a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, suma enormă pe care a plătit-o celebrul antrenor de fotbal pentru accesoriul din aur alb și acoperit cu zeci de diamante albe.

Citește și: EXCLUSIV. Anamaria Prodan, primele declarații despre relația pe care o are cu Abi Talent

Anamaria Prodan, răsfățată de soțul ei, Reghe, cu un ceas de lux, acoperit cu zeci de diamante albe

Anamaria Prodan s-a întâlnit ieri la un restaurant cu Abi Talent, Joshua Castellano și fotbaliștii Claudiu Belu Alex Sîrbu, iar ținuta ei, dar și accesoriile sale au atras privirile tuturor celor din local. Cel mai scump este ceasul din aur alb de 18 karate, acoperit cu numeroase diamante albe. La un moment dat, tânărul artist a rugat-o să-i dea puțin superba bijuterie și s-a filmat în timp ce îl ținea pe mâna lui. Pe înregistrarea făcută publică, Abi Talent îi spune celebrei impresare: “Merci de cadou, Ana”. Imediat ce aude replica lui, vedeta începe să râdă copios.

Citește și: Anamaria Prodan, surprinsă la volanul unui Bentley de sute de mii de euro în Dubai! Cum s-a îmbrăcat sexy impresara

Contactată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Anamaria Prodan a dezvăluit că ceasul impresionant cu diamante albe i-a fost oferit în dar de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Mai mult, ea a spus că acesta a plătit aproape 1.200.000 de dolari atunci când l-a cumpărat.

Abi Talent s-a filmat în timp ce ținea ceasul cu diamante albe al Anamariei Prodan © Instagram Stories
Abi Talent s-a filmat în timp ce ținea ceasul cu diamante albe al Anamariei Prodan © Instagram Stories

În timpul întâlnirii importante de ieri, Anamaria Prodan s-a fotografiat cu trei dintre cei cu care a stat la masă, iar pozele le puteți vedea în galeria foto a articolului. Imaginile urcate pe contul ei oficial de Instagram au fost însoțite de următoarele mesaje: “Best kid (n.r.: Cel mai bun copil)❤️?????????⚽️ @sirbu_alex let s make history (n.r.: Alex Sîrbu, hai să facem istorie) ⚽️❤️”, “Ai mei ⚽️❤️❤️❤️ The best of The best @claudiubelu (n.r.: Cei mai buni dintre cei mai buni )” și “❤️#lovemyfriends #family @joshuaacastellano (n.r.: #îmiiubescprietenii #familie)”.

Citește și: Anamaria Prodan s-a dat în spectacol pe manele într-un restaurant de lux din Dubai. A fost filmată în timp ce se săruta pasional cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.