Anamaria Prodan, prima apariție publică după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul

Publicat: 23/06/2021 | 16:32

Anamaria Prodan neagă zvonurile referitoare la un divorț și își trăiește, în continuare, liniștită viața. Sexy-impresara s-a fotografiat într-o ipostază incendiară pe rețelele de socializare și dă de înțeles faptul că nu există nicio problemă în viața ei.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Vedeta știe să-și pună atuurile în evidență și… nu și-a câștigat degeaba apelativul de ”sexy-impresară”. Anamaria Prodan a reușit să dea jos câteva kilograme bune și este mândră de noile ei forme.

Așa că… sexy-impresara nu ezită să-și arate corpul în toată splendoarea lui. În urmă cu o oră, Anamaria Prodan a publicat o fotografie în costum de baie și ce-i drept… arată demențial! Postarea a strâns aproape 5.000 de aprecieri, iar fanii n-au contenit cu laudele.

Anamaria Prodan, în costum de baie (sursa FOTO: Instagram)

”Laur a glumit”

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri referitoare la un posibl divorț însă.. de fiecare dată sexy-impresara a negat cu vehemență orice speculație. La fel cum s-a întâmplat și de această dată. În timp ce Laurențiu Reghecampf a confirmat ruptura, Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit cu afirmațiile făcute în presă. (CITEȘTE ȘI: LAURENȚIU REGHECAMPF JR., MESAJ DUR PE INSTAGRAM DUPĂ CE S-A SPECULAT CĂ TATĂL LUI AR AVEA O AMANTĂ: ”NU VĂ E RUȘINE?”)

Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.