Anamaria Prodan nu se abține: ”Sunt tinerică, am 50 de ani și arăt trăsnet!” Ce și-a propus la 90

Publicat: 17/06/2020 | 10:18

Anamaria Prodan nu se poate abține! Are obiective îndrăznețe la FC Hermannstadt, echipă pe care a preluat-o, nu ca antrenor, nici ca impresar, ci chiar de patron din umbra, pentru că este reprezentată de fiica sa, Rebecca. Astfel, soția lui Laurențiu Reghecampf vrea, în cel mai scurt timp, să ia campionatul cu sibienii! Prima mutare a și făcut-o, Miriuță, out, spaniolul Ruben Albes (35 de ani), noul antrenor. Cine este Anamaria? ”Arăt trăsnet!”

CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE SPUNE SEXY-IMPRESARA DESPRE DIVORȚUL DE LAURENȚIU REGHECAMPF: „DE 4 ORI S-A ÎNTÂMPLAT”

Într-un interviu acordat narcisraducan.ro, Anamaria Prodan a explicat secretul reușitei, și nu numai la capitolul fotbal, unde este cunoscută drept cel mai aprig agent de jucători. ”Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor,” sunt primele cuvinte pe care Ana le leagă, înainte de a se declanșa. ”Mass-media te ajută enorm. Imaginea este un lucru foarte important pentru oricine. Pe mine m-a ajutat mult. Am comunicat perfect cu mass-media și mi-am făcut un capital de imagine incredibil în acest fel”, mai spune soția lui Reghecampf.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN A DAT ALARMA PE LITORAL I-A DISPĂRUT GEANTA HERMES MINI DE 30.000 €, PLINĂ CU BANI ȘI ACTE, DAR…

”Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 …. că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăznet. La 60 o să arat și mai bine ???? deci nu mă retrag”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu se abține: ”Sunt tinerică, am 50 de ani și arăt trăsnet!”

Tot ea a mai dezvăluit că fotbaliștiii pe care-i impresariază vorbesc cu ea chiar despre viața personală. ”Toți ai mei trebuie să vorbească cu mine. Mai ales când vine vorba de viața lor personală… de investiții. Pentru că, până acum, ai mei au ajuns foarte bine. Mulți sunt milionari… i-am ajutat să ajungă mari… să facă investiții. Să le asigure copiilor un viitor strălucit. Primul și cel mai important lucru… nu aș mai permite bătaie de joc la adresa jucătorilor. Banii în cont escrow … ai bani, faci fotbal! Nu ai, stai acasă. Nu îți bați joc de munca și de viața fotbaliștilor. Al doilea: fără ajutor sau favoruri pentru nimeni. Și nu în ultimul rând, corectitudinea și ordinea trebuie să primeze”, a continuat dezvăluirile Anamaria.

Anamaria Prodan nu se abține. Vrea chiar titlul cu FC Hermannstadt

Anamaria Prodan nu se poate abține! Soția lui Laurențiu Reghecampf vrea, în cel mai scurt timp, tilul cu sibienii! Prodanca este, de câteva zile, noul patron al clubului. Anunțul a fost făcut de cunoscutul impresar, dar și de club prin intermediul unui comunicat.

„Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru! Sibiul are fotbal! Sibiul are otbal! Sibiul are #FCH!”, se arată în comunicatul publicat de oficialii lui Hermannstadt.