Anamaria Prodan, mesaj dureros de Sfântul Ioan: ”Să-ți dăinuiască numele peste veacuri”

Publicat: 07/01/2020 | 17:00

Anamaria Prodan a transmis un mesaj dureros de Sfântul Ioan. La aproape doi ani de la moartea mamei sale, impresara se gândește neîncetat la cea care i-a dat viață.

Despărțirea de mama ei a îndurerat-o foarte mult pe Anamaria Prodan, care și-acum, la aproape doi ani de la moartea Ionelei Prodan, își manifestată public tristețea din cauza pierderii suferite. Astăzi, impresara și familia ar fi trebuit să o sărbătorească pe Ionela Prodan, fiind ziua ei de nume.

Din păcate, însă, este al doilea an pe care cei dragi îl petrec fără Ionela Prodan. Anamaria Prodan a transmis un mesaj dureros, în memoria mamei sale. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT SĂ FACĂ IONELA PRODAN PESTE 2 MILIOANE DE EURO. “A CÂNTAT PÂNĂ A SCUIPAT SÂNGE”)

”Sa ti dainuiasca numele peste veacuri ❤️ Nu a existat un “Sfantul Ion “vreodată fara o Petrecere uraiasa la noi acasa. Draga mea mama și astăzi se va intampla la fel. Pentru ca tu pt noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi ❤️…. eu… azi am sa mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat sa l port… Ionela… și ma gândeam cât plangeam ca lumea îți zicea doar tie “la mulți ani “????… pt ca nimeni nu știa ca s și eu Ionela … nici azi nimeni nu mi spune nimeni … decât de “Sfanta Marie “:))) așa ca nimic nu s a schimbat de când ai plecat ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Te iubesc fara marginele regina noastră !”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Ionela Prodan, alături de fiicele sale

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, în 2018

Vă reamintim Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, în 2018, la vârsta de 70 de ani. Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Anamaria Prodan a dus-o pe mama ei la Spitalul Fundeni, acolo unde medicii au internat-o imediat.
Ei i-au pus și un diagnostic:  cancer pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu boala cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.