Anamaria Prodan își dorește să adopte un copil! „În Somalia n-are nicio șansă”

Publicat: 23/02/2020 | 22:34

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante în cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Impresara a mărturisit că s-a gândit să adopte un copil dintr-o țară defavorizată, deși nu a făcut-o până acum, nu a renunțat la idee.

Anamaria Prodan a declarat că se gândește la acest lucru de ceva timp. Vedeta ar vrea să adupte un copil dintr-o țară săracă precum Somalia. Exclude varianta unei adopții la distanță. Dacă va alege să facă acest pas își dorește să îl crească de mic, în propria casă.

 „Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan, conform spynews.ro

Cea mai mare frică a impresarei

Show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul succesului” dezvăluie viața impresarei așa cum este. Camerele de filmat o urmăresc peste tot, iar cele mai spumoase evenimente apar în fața telespectatorilor. În cadrul reality show-ului, Anamaria Prodan a recunoscut care este cea mai mare frică a sa și locul din casă în care nu merge niciodată.

„Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru că nu ies niciodată, nu pot să mă uit în jos. Eu cu înălţimea…îmi e frică de mor. Cea mai proastă glumă a prietenilor mei este asta: să mă împingă uşor, atunci când sunt la înălţime, fie ea şi doar 50 de centimetri, dacă m-ai împins, fac moarte de om!”, a declarat Anamaria Prodan.