AnaMaria Prodan, ipostază incredibilă la Londra. Vedeta a fost confundată cu o prostituată

Publicat: 31/07/2020 | 14:38

Anamaria Prodan avut parte, în timp ce se afla la Londra, de un dialog haluciant de cu niște străini, în fața unui restaurant din capitala Marii Britanii. Soția lui Reghe a fost confundată cu o prostituată. 

Prodanca a povestit o întâmplare incredibilă pe care a avut-o într-un restaurant în Londra. Atunci când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal, într-un restaurant Prodanca a avut parte de o conversație mai puțin obișnuită.

Citește și: Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre Dan Alexa! A spus ce părere are Laurențiu Reghecampf despre relația ei cu antrenorul Rapidului

A povestit cu lux de amănunte

Soția lui Reghe și-a adus aminte cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată. Impresara a răbufnit imediat și le-a dat replică.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă.

De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live

Unchiul vedetei, infectat cu noul coronavirus

Unchiul cunoscutului impresar Anamaria Prodan, Iulian Prodan, a fost internat de urgenţă, la mijlocul lunii iulie, după ce a fost depistat pozitiv la testul Covid-19.

Iulian Prodan, în vârstă de 90 de ani, a fost luat de urgenţă cu salvarea şi dus la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti. Și pentru că se simțea rău, Anamaria a stat în ultimele zile alături de unchiul său.

Nu rata: O arde pe „sărăcie”! Câți lei pe noapte a dat Anamaria Prodan la hotelul în care se află acum cazată în stațiunea Venus

Dar, din păcate, internarea lui Iulian Prodan a fost una cu peripeții. Cei de pe Salvare i-au transmis bărbatului că are insolaţie. Impresara a făcut un scandal monstru la 112 după ce a aflat că Iulian Prodan are COVID.

Concret, bătrânul se simțea rău de câteva zile așa că a chemat salvarea. Personalul medical a sosit la locuinţa bătrânului fără niciun fel de echipament de protecţie, specific anti-coronavirus și i-au recomandat să ia paracetamol, fără să îl testeze anti-covid. (Vezi mai multe AICI)