Anamaria Prodan, încă un cadou extravagant! Ce a primit sexy-impresara de la Laurențiu Reghecampf. VIDEO

Publicat: 23/01/2020 | 14:40

Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai bogate femei din România. În plus, are și un soț bine plătit, care îi face toate poftele. Recent, sexy-impresara a primit din partea lui Laurențiu Reghecampf o geantă care valorează câteva zeci de mii de euro.

Anamaria Prodan s-a lăsat filmată în timp ce deschidea cadoul, iar imaginile au ajuns pe contul personal de socializare. Sexy-impresara este super încântată de cadou, mai ales că geanta este una de firmă, la care multe femei pot doar visa.

View this post on Instagram

Prea frumoasa ❤️#hermesbag #hermesbirkincrocodile

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

(CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ SUB CENTURĂ PENTRU PRO TV! ANAMARIA PRODAN A SEMNAT CU ANTENA. ÎN CE EMISIUNE VA PUTEA FI VĂZUTĂ)

Anamaria Prodan, avere de aproape 100 milioane de euro

Recent, invitată la un post de televiziune, Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care a reușit să o acumuleze până acum. „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan.

(Citeşte şi: Anamaria Prodan și-a schimbat numele când avea 20 de ani)