VIDEO | Anamaria Prodan, în rochie de mireasă! Detaliul care nu a scăpat neobservat: nu a purtat lenjerie intimă! Imaginile momentului

Publicat: 21/03/2020 | 12:20

Anamaria Prodan este, fără doar și poate, una dintre cele mai surprinzătoare vedete de pe scena mondenă. După ce a slăbit spectaculos afacerista nu ezită să-și pună fizicul în valoarea și abordează cu ușurință cele mai sexy articole vestimentare.(CITEȘTE ȘI: INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! CUM ARATĂ ANAMARIA PRODAN ÎN COSTUM DE BAIE, DUPĂ CE A SLĂBIT SPECTACULOS)

Vedeta știe să-și pună atuurile în evidență și… nu și-a câștigat degeaba apelativul de ”sexy-impresară”. Recent, Anamaria Prodan a fost protagonista unei ședințe foto, pentru revista ”Nunta”. Afacerista a îmbrăcat, cu lejeritate, mai multe rochii de mireasă. Un detaliu nu a putut să treacă neobservat. Pentru pictorialul incendiar,  Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie de mireasă fără sutien şi bikini.

Anamaria a îmbrăcat o rochide de mireasă fără lenjerie intimă
Sursă foto: revista ”Nunta”.

”Pictorial dedicat… mie și familiei mele”

„Am îmbrăcat nu una, ci mai multe rochii de mireasă și am pozat într-un pictorial dedicat… mie și familiei mele ! Este o provocare onorantă să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive. M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea ! La Galeria Bitolia am făcut fotografiile, într-un peisaj de vis ! Lumea are nevoie de optimism, speranță și iubire”, a declarat Anamaria Prodan, pentru o publicație din România.