Anamaria Prodan, în lacrimi la Săptămâna Modei din Paris! Fata sa cea mare a defilat pentru Cătălin Botezatu. Cum a apărut sexy impresara pe catwalk alături de Rebecca Dumitrescu

Publicat: 26/02/2020 | 21:36

Anamaria Prodan a fost surprinsă cu lacrimi în ochi la Săptămâna Modei din Paris! Fata sa cea mare a defilat pentru Cătălin Botezatu în cadrul cunoscutului eveniment. Mai mult,  sexy impresara a pășit într-o rochie elegantă și transparentă pe catwalk alături de Rebecca Dumitrescu, îmbrăcată într-o ținută extravagantă.

Citește și: Ce i-a cerut Anamaria Prodan lui Abi Talent, când au luat masa împreună: “Nu știu dacă are curaj”

Anamaria Prodan, alături de fiica ei, Rebecca, la Săptămâna Modei din Paris

Fata cea mare a Anamariei Prodan s-a numărat printre modelele care au făcut parte din show-ul lui Cătălin Botezatu și a pășit mândră pe podium în creațiile îndrăgitului creator de modă. Înainte de gala impresionantă din Paris, designerul și modelele sale au făcut repetiții, iar impresara a filmat câteva imagini. După cum puteți vedea pe înregistrarea de mai jos, la un moment dat, Cătălin Botezatu dansează și scoate limba la buna lui prietenă.

“Ready for tonight! Paris fashion week (n.r.: Pregătită pentru diseară. Săptămâna Modei din Paris) @rbccadp @catalinbotezatu1 ❤️❤️❤️Catalin Botezatu show ❤️❤️❤️” este mesajul scris de Anamaria Prodan când a făcut public clipul de mai jos.

Citește și: Anamaria Prodan își dorește să adopte un copil! “În Somalia n-are nicio șansă”

Nu doar Rebecca Dumitrescu a defilat pe catwalk-ul Săptămânei Modei din Paris pentru Cătălin Botezatu, ci și mama sa, Anamaria Prodan! În cea mai recentă fotografie urcată pe contul său de Instagram, soția lui Laurențiu Reghecampf le-a arătat tuturor ce ținută sexy și provocatoare a purtat alături de fiica sa cea mare în cadrul cunoscutului eveniment de modă din capitala Franței.

Anamaria Prodan și fiica sa, Rebecca Dumitrescu, îmbrăcate în creații semnate de Cătălin Botezatu © Instagram
Anamaria Prodan și fiica sa, Rebecca Dumitrescu, îmbrăcate în creații semnate de Cătălin Botezatu © Instagram

Citește și: Anamaria Prodan rupe tăcerea: “Despre divorțul meu nu a știut nimeni!”

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.